2777
2789
عنوان

خانومای تپل مپلی بیان اینجا

240 بازدید | 30 پست

سلاااام خانوم تپلیا که میخوان وزن کم کنن وتنهایی سختشونه وارادشونو از دست میدن،خانومایی که دیگه از اضافه وزن خسته شدن بیان اینجا،تا در کنار هم اصلاح تغذیه کنیم وبا همدیگه  تا شب عیدکاهش وزن عالی داشته باشیم،

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیام

هرجووری راحتی عزیزم😍

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
قد و وزنت چنده 

قدو وزن من؟؟

بله عزیزم

تو گروه میگم فقط🥰🥰ولی تو این گروه خود من به شخصه ۷کیلو کاهش وزن داشتم،ساده واصولی،البته کسایی داشتیم که ۱۰تا ۱۵کیلو کم کردن و همچنان با اراده دارن ادامه میدن تا وزن هدفشون

۱۵۶ قد وزن ۶۲    

یکم فک کنم اضافه داشته باشی،ازون تو پرای دوست داشتنی باید باشی😍

من یه خانم تپلی بودم که اراده کردم و الان یه خانم غیر تپلی هستم😄  بهتون انگیزه بدم که شدنیه&n ...

دقیقا موافقم،بعدش دیدن خودت تو ایینه کلی لذت داره😍😍😍