2777
2789
عنوان

چی بخورم قاعده اور باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 41 پست
مامان من سه ماهه خونریزیش بند نمیاد

به مادرت بگو ناشتا یه قاشق نشاسته رو تو آب سرد حل کنه  بخوره چند روز تکرار کنه تا خوب بشه

چیزهایی مثل سرکه  نمک اینا رحم رو جمع میکنه و خونریزی  رو بند میاره

من نصف قاشق چای خوری رو تو اب حل کردم خوردم چند ساعت بعدش پری اومد همین البته برا شما دو نمی دونم

از دیروز ۳ بار خوردم ولی خبری نیست هنوز ... رو زمین و هوا گیر کردم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دیروز ۳ بار خوردم ولی خبری نیست هنوز ... رو زمین و هوا گیر کردم 🥺

زعفرون هیچ اثری نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وقتی چیزی نمیبینن چیو میخان کورتاژ کنن؟

منم همینو گفتم ... گفتن کل رحم رو ی لایه میتراشن ک اگر چیزی هست تخلیه شه ... ولی چون من ب قول خودشون شکم اولم ریسکه سقط مکرر برام پیش میاد تو دفعات بعد 😭

اگ تا فردا خونریزی نکنم و بتا بدم کم نشه باید برم بیمارستان ....

گلاب بخوردارچین بخوراویشن تخم شوید با رازیانه دم کن بخور دوش ابگرم بگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

گلاب بخوردارچین بخوراویشن تخم شوید با رازیانه دم کن بخور دوش ابگرم بگیر

دارچین و اویشن خوردم کنار بخاری نشستم. اینارم امتحان میکنم حتما ممنون عزیزم

یه عرقی هست به اسم هزاربرگ چندتا گیاهه باهم اونو بخوری خونریزیت زیاد میشه

فقط لک دارم خونریزی نیست 

ک اون لکم داره محو میشه ...

جالب اینه قبل این ک بفهمم زیاد بود ک لباس زیرمو عوض کردم و پد بهداشتی گذاشتم . اما الان هیچی 😔😔😔

یه عرقی هست به اسم هزاربرگ چندتا گیاهه باهم اونو بخوری خونریزیت زیاد میشه

فقط لک دارم خونریزی نیست 

ک اون لکم داره محو میشه ...

جالب اینه قبل این ک بفهمم زیاد بود ک لباس زیرمو عوض کردم و پد بهداشتی گذاشتم . اما الان هیچی 😔😔😔