2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست
منم از وقتی کرونا اومده هیچ بازار یا جایی نرفتم فک نکن فقط خودتی

عزیزم ولی ط زندانی نیستی مثله من من حتی از پنجرم نگا نکردم ب بیرون ط ینی خونه دوست و اشنا نرفتی نرفتی قدم بزنی رفیقاتو ط این س سال ندیدی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بخدا اصلا کاری نکردم و نمیکنم

عزیز شماره آژانس اجتماعی هست شما تماس میگیریم وصلت میکنم به مشاوراشون و راهنماییت میکنن دولت برای دخترا و خانمایی که مورد آزار اذیت قرار میگیرن همچین چیزی رو طراحی کرده

عزیز شماره آژانس اجتماعی هست شما تماس میگیریم وصلت میکنم به مشاوراشون و راهنماییت میکنن دولت برای دخ ...

بله میدونم تماس گرفتم ولی چون یبار ک کتک خورده بودم زنگ زدم اومدن رفتن ادرستو اشتباهی دادن بعدش دیگه خوب شدم اومدن اینام پیشم بودن نمیتونستم ک بهشون بگم بعدم پرونده بسته شد

اگه اینجوری باشه ک فرقه منو ی زندانی چیه حدقل اون با چهار نفر حرف میزنه حدقل تا حیاط میره اختیارش دسته خودشه من دیگه ط این خونه نمیمونم پس یا فرار میکنم یا خودکشی چون تا همین الانم خسته شدم خیلی اذیت میکنن من هر چی هیچی نمیگم انگار ک بدتر میکنن