نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 عنوان تورو خدا بیاین خانوماااااا 120 بازدید | 14 پست سلام خانوما من درد سینه دارم موقع پریودی اینجوری میشدم الان ده روزی میشه که پریودم تموم شده ولی از امروز درد سینه دارم با قرص جلوگیری میکنم میشه از نشانه بارداری باشه 1400/08/23 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99860 منم دردسینه میگیرم عادیه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3314 بخاطر قرص جلوگیریه 🤍 باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل/ باشد که غَم خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
nuloo عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 1887 منم میگیرم آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 منم دردسینه میگیرم عادیه اخه اولین باره اینجوری شدم میترسم از بارداری باشه
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 بخاطر قرص جلوگیریه واقعا ؟اولین ماهه استفاده کردم
nuloo عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 1887 خود به خود؟ بخاطر پریودیه ولی شده بعدشم تا چند روز بوده آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 بخاطر پریودیه ولی شده بعدشم تا چند روز بوده اهان مرسی گلم
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3314 واقعا ؟اولین ماهه استفاده کردم آره عزیزممنم دوماهه بخاطر کیست مارولین میخورمتقریبا یک هفته بعداز شروع قرص هم دردناک میشه هم بزرگتا موقعی که قطعش کنی و کلا نخوری 🤍 باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل/ باشد که غَم خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 آره عزیزم منم دوماهه بخاطر کیست مارولین میخورم تقریبا یک هفته بعداز شروع قرص هم دردناک میشه هم بزر ... بله دقیقا منم مارولین میخورم برا جلو گیری این مارک خوبیه برا قرص؟
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3314 بله دقیقا منم مارولین میخورم برا جلو گیری این مارک خوبیه برا قرص؟ من علاوه بر قرص ک.ا.ندوم هم استفاده میکنم برای اطمینان.قرص هم صرفا بخاطر کیست دکتر دوماه برام تجویز کرده. در حالت عادی استفاده نمیکنم کلا از قرص 🤍 باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل/ باشد که غَم خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 من علاوه بر قرص ک.ا.ندوم هم استفاده میکنم برای اطمینان. قرص هم صرفا بخاطر کیست دکتر دوماه برام تجوی ... منم آیو دی داشتم درآوردم قرص مصرف میکنم بنظرتون عوارضش زیاده
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3314 منم آیو دی داشتم درآوردم قرص مصرف میکنم بنظرتون عوارضش زیاده من چیز زیادی نمیدونم گلمکلا از قرص خوشم نمیاد اوایل میخورم حالت تهوع میگرم و همینکه باعث دردناک شدن سینه هام میشه .سه سال فقط با ک.ندوم جلوگیری کردیم خداروشکر بارداری ناخواسته برام اتفام نیفتاد... از ماه بعدم دیگه تصمیم دارم اقدام کنم 😉 🤍 باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل/ باشد که غَم خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 من چیز زیادی نمیدونم گلم کلا از قرص خوشم نمیاد اوایل میخورم حالت تهوع میگرم و همینکه باعث درد ... انشالله عزیزم ممنون از پاسختون🧡