دوستان سلام،من با توجه به تاریخ پریودیم الان هفته ۷ بارداری هستم فردا وارد هفته ۸ میشدم امروز لکه بینی داشتم رفتم سونو گفت ساک بارداری تشکیل شده اما جنین رویت نشد درواقع توی هفته ۴ هستم با توجه به سونو دکتر گفت دو تا سه هفته دیگه دوباره سونو بده،کسی بوده که بعد از سه هفته که تکرار کرده جنین و قلبش تشکیل شده باشه؟توروخدا جوابمو بدید خیلی نگرانم
خب هفته ۵ که شما رفتی در واقع فقط ساک بارداری وجود داره اما من الان به نظر خودم هفته ۷ هستم تازه امش ...
من ازته دلم برات دعاکردم که نی نی ات سالم بیادبغلت واقعااطلاعات خوبی توتایپیک های قبلیت داری که خیلی هاشون روبکاربستم منتظرنتیجه ام.قلب توخیلی پاکه عزیزم دختر ماهت که به دنیاآوردی کلی برامون ازتجربیاتت نوشتی اززندگیت ازاینکه امیدمون روازدست ندیم اززایمانت.من تمام تجربیاتتوتوی دفترم نوشتم.برام دعاکن منم نی نی داربشم منم همسرم واریکوسل خفیف داره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب شاید لقاحت دیر بوده. شما طبق تاریخ پریود میگی ولی سونو سن جنین رو میگه. نگران نباش. بسپار بخدا ان ...
نمیدونم عزیزم شاید من اشتباه میکنم اما از دیروز دیگه دارم خونریزی میکنم اگه خونریزی نداشتم امیدوار بودم شاید قلبش تشکیل بشه اما الان که افتادم به خونریزی بعید میدونم بمونه احتمالا سقط بشه
نمیدونم عزیزم شاید من اشتباه میکنم اما از دیروز دیگه دارم خونریزی میکنم اگه خونریزی نداشتم امیدوار ب ...
سلام عزیزم.ازاین لکه بینی هاوخونریزی هامتنفرم منم سربارداری تجربه ش کردم.نمیدونم چرادکترادلیلشونمیفهمن من فکرمیکنم مربوط به انعقادخون هست.شیاف وقرص هم فقط برای هماتوم هاجواب میده درغیراین فقط یه کاربی فایده اس.نگران نباش بسپاربه خدا.واقعاخیلی سخته باهرقطره خونریزی گوشت تنم آب شدکه خدایاکمک کن بمونه برام ولی نشد.ازکلمه لکه بیبنی وخونریزی دیگه متنفرم.خدایاهیچ منتظری روناامیدنکن.بشه روزی که علم انقدرپیشرفت کنه که هیچ زنی ناامیدازمادری نشه.
نمیدونم عزیزم شاید من اشتباه میکنم اما از دیروز دیگه دارم خونریزی میکنم اگه خونریزی نداشتم امیدوار ب ...
هرکس ازخونریزی ولک میگه قلبم آتیش میگیره.خدایاکمک کن به همه زنها که این لحظه هاروآسون بگذرونن.چقدرسخت شده مادرشدن چقدرمنتظرداریم.انشاله سالم وسلامت این مرحله اززندگیت طی بشه ودوباره مادربشی
نا امید نباش عزیزم حالتو درک میکنم خیلی سخته الهی که خدا همه خانم هارو حاجت روا کنه و همه حس شیرین مادری رو حس کنن من که دیگه امروز بعد از تحمل درد و سقطی که به چشم خودم دیدمش رفتم سونوگرافی که دیگه یه ضایعه کوچیک توی رحمم باقی مونده بقیه همه دفع شده حالا برام سواله برای دفع اون مقدار باقی مونده چه دارویی میدن که دفع بشه؟
خیلی ممنون عزیزم جنین من در همون خونریزی های اول دفع شد و بعدا که رفتم سونو گرافی گفت دیگه چیزی نمونده انگار خودش از اول قصد موندن نداشت تقریبا ده روزی خونریزی داشتم طی این ده روز چند تا تیکه لخته دفع شد دفعه دوم هم که رفتم سونو گفت چیزی نمونده داروی خاصی هم مصرف نکردم فقط مشکلم اینه که پریود نمیشم الان یکماه میگذره و هیچ اثری از پریودی نیست
خیلی ممنون عزیزم جنین من در همون خونریزی های اول دفع شد و بعدا که رفتم سونو گرافی گفت دیگه چیزی نمون ...
سلام نگران نباش چون خون زیادی ازدست دادی واسه اونه که پریودنشدی میشی بایدصبرکنی سعی کن عسل وسیاه دانه مصرف کنی چیزهای قائده آور.انشاله خدادوباره دامنتوسبزکنه.این سقط هم شده یه مشکل واسه همه.ماهم هم چنان منتظریه معجزه ایم.دخترتوخدابرات حفظ کنه برای منم دعاکن