2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری

835 بازدید | 29 پست

دوستان سلام،من با توجه به تاریخ پریودیم الان هفته ۷ بارداری هستم فردا وارد هفته ۸ میشدم امروز لکه بینی داشتم رفتم سونو گفت ساک بارداری تشکیل شده اما جنین رویت نشد درواقع توی هفته ۴ هستم با توجه به سونو دکتر گفت دو تا سه هفته دیگه دوباره سونو بده،کسی بوده که بعد از سه هفته که تکرار کرده  جنین و قلبش تشکیل شده باشه؟توروخدا جوابمو بدید خیلی نگرانم

دکتر داری دیگه اره

۲۰ابان بهترین روز زندگیم بی بی چکم مثبت شد باورم نمیشد گفتم دروغه روز بعدش دوباره بی بی چک خریدم اونم مثبت شد ۲۲ ابان رفتم ازمایش مثبت شد 😍😍😍از خوشحالی کلی گریه کردم  چون یه بار پسرمو از دست دادم افسرده شده بودم که خدا دوباره بهم نی نی داد میشه واسه سلامتیش یه صلوات بفرستی😘

برو پیش دکترت بهش بگو برات شیاف بده واسه جلوگیری از سقط 

۲۰ابان بهترین روز زندگیم بی بی چکم مثبت شد باورم نمیشد گفتم دروغه روز بعدش دوباره بی بی چک خریدم اونم مثبت شد ۲۲ ابان رفتم ازمایش مثبت شد 😍😍😍از خوشحالی کلی گریه کردم  چون یه بار پسرمو از دست دادم افسرده شده بودم که خدا دوباره بهم نی نی داد میشه واسه سلامتیش یه صلوات بفرستی😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنینو سفت میکنه 

جنینو سفت میکنه 

لکه بینی قطع شده مشکل من اینه که تو هفته ۷ هستم اما دکتر میگه هفته ۴ هستی و فقط ساک بارداری الان تشکیل شده هنوز دکتر نرفتم ظهر رفتم بیمارستان اونا برام سونو نوشتن

لکه بینی قطع شده مشکل من اینه که تو هفته ۷ هستم اما دکتر میگه هفته ۴ هستی و فقط ساک بارداری الان تشک ...

سونو دقیق تره نمیشه از زمان پری حساب کرد منم بارداری قبلیم مثل شما بودم هفته بارداری با سونو یکی نبود

دکتر داری دیگه اره

نه دکتر ندارم رفتم بیمارستان اونا برام نوشتن من میخوام بدونم ممکنه دو هفته دیگه بچه و قلبش تشکیل بشه الان فقط ساک بارداری تشکیل شده بود و بچه نبود توش

نه دکتر ندارم رفتم بیمارستان اونا برام نوشتن من میخوام بدونم ممکنه دو هفته دیگه بچه و قلبش تشکیل بشه ...

اره که میشه عزیزم من حیف سونو قبلمو ندارم رفتم سونو گفت جنین دیده نمیشع دکترم شیاف داد بهم بعد دو هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم

سونو دقیق تره نمیشه از زمان پری حساب کرد منم بارداری قبلیم مثل شما بودم هفته بارداری با سونو یکی نبو ...

یعنی قلب بچه توی هفته چندم تشکیل شد؟الان ساک بارداری من تشکیل شده اما بچه توش نبود باتوجه به حساب خودم هفته ۷ هستم اما دکتر گفت هفته ۴ و فقط ساک بارداری تشکیل شده و خالیه بچه توش نیست ممکنه دو هفته دیگه تشکیل بشه؟

اره که میشه عزیزم من حیف سونو قبلمو ندارم رفتم سونو گفت جنین دیده نمیشع دکترم شیاف داد بهم بعد دو هف ...

خیلی ممنون عزیزم دلم آروم گرفت،شما هفته چند بودی که رفتی سونو البته از نظر خودت؟

یعنی قلب بچه توی هفته چندم تشکیل شد؟الان ساک بارداری من تشکیل شده اما بچه توش نبود باتوجه به حساب خو ...

میشه من ۸ هفته قلبش تشکیل شد

خیلی ممنون عزیزم دلم آروم گرفت،شما هفته چند بودی که رفتی سونو البته از نظر خودت؟

هفته ۵ بودم رفتم چیزی دیده نشد ۸ هفته رفتم جنین تشکیل شده بود البته شیاف استفاده کردم شما هم فردا یه دکتر خوب برو بگو شیاف بده بهت

هفته ۵ بودم رفتم چیزی دیده نشد ۸ هفته رفتم جنین تشکیل شده بود البته شیاف استفاده کردم شما هم فردا یه ...

خب هفته ۵ که شما رفتی در واقع فقط ساک بارداری وجود داره اما من الان به نظر خودم هفته ۷ هستم تازه امشب هفته ۷ تموم میشه فردا میرم تو هفته هشت

خب هفته ۵ که شما رفتی در واقع فقط ساک بارداری وجود داره اما من الان به نظر خودم هفته ۷ هستم تازه امش ...

سلام عزیزم من بارداری قبلم اینطوری بودم.هفته۷بودم ولی توسونوگفتن هفته ۴دوهفته بعدرفتم گفتم توقف رشدبایدسقط بشه منم لکه بینی داشتم شیاف وقرص میخوردم ولی هرچی وایستاده دیدم رشدنکرد.انشاله صدای قلبشوبشنوی عزیزم بارداری هاهمه مثل هم نیستن نگران نباش اگه لکه بینیت قطع بشه نشانه خوبیه یعنی داره رشدمیکنه ولی اگه لکه بینی ادامه پیداکنه عدم رشدجنین

خب هفته ۵ که شما رفتی در واقع فقط ساک بارداری وجود داره اما من الان به نظر خودم هفته ۷ هستم تازه امش ...

نگران نباش استرس برات سمه.شایدلقاح دیرانجام شده.لکه بینیت شکرخداقطع شده این نشونه خوبیه چون باعث رشدجنین میشه.