2777
2789
عنوان

من همونم که گفتم شوهرم زده تو سرم

294 بازدید | 13 پست

مرسی از اونایی که راهنمایی کردن واقعا ممنونم ولی از ته دل میخام کسایی که گفتن بهانه هات چیه ینی چی شوهرت حامله ات کرده سرشون بیاد بفهمن وقتی میگه باشه جلو گیری میکنم و چند بار جلو گیری میکنه ولی عد همون روزی که نمیتونی قرص بخوری و کاری بکنی جلو گیری نکنه بفهمن ده بار قرص اورژانسی خوردن ینی چی بفهمن 11 ماه جلوگیری کردم ولی خب اون ماه نشد قرص بخورم متاسفم برا فرهنگ پایینتون چرا بعضیا عوض راهکار دادن دل میشکنن

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط موندم اونکه میگه با شال مادرشوهرت دماغ بچه رو پاک کردی ساقیش کیه وقتی میگم شوهرم دستمال نداد خونشون تموم کرده بودن دستمال کاغذی نمیدونم چرا بعضیا معذرت میخوام ولی زر میزنن معلوم پلشتی 🙄

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
دختر چهارده ساله تلگرام 🙈🙈🙈🙈

هن

نمیدونم قضیه تون چیه ولی هرچی که هست خدا کمکتون کنه همه چی درست شه ان شاءالله

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
متوجه داستان نشدم ایشالا مشکلت حل شه

مرسی عزیزم مشکلم پرویی و بی ادبی شوهرمه که الان مثلا تلاش میکنه از دلم در بیاره ولی من دلم سرد شده 

من نمیدونم قضیه چیه ولی دقیقا همون ۱ روزی ک نتونی جلوگیری کنی حامله شی خیلی باید شانست تخیلی باشه😐

قرص اورژانسی میخوردم بعد رابطه نه ازین روزانه ها 

اسی جان من تو تاپیکت بودم ولی نظر ندادم ، خوندم نظرات رو البته نه تا آخر ، دیگه اینجا همینه عزیزم ، وقتی تاپیک میذاری عقاید مخالف و حتی طعنه هم میخوری..... انشالله روزی همه یاد بگیریم با احترام با هم صحبت کنیم .... 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اسی جان من تو تاپیکت بودم ولی نظر ندادم ، خوندم نظرات رو البته نه تا آخر ، دیگه اینجا همینه عزیزم ، ...

مرسی عزیزم من متاسفانه به خاطر بارداری واقعا شرایط روحیم داغونه اصلا اعصابم نمی‌کشه 😔😘😘😘😘

نمیدونم قضیه تون چیه ولی هرچی که هست خدا کمکتون کنه همه چی درست شه ان شاءالله

مرسی عزیزم مشکلم پرویی و بی ادبی شوهرمه دعا کن درست بشه