2777
2789

من یه دستبند خریدم ۱۵ سال پیش که بسیار پر نگینه و سنگ اتمی هستش و مطمئنم ۴ گرم نگینش میشه میخوام بدونم فروش این دستبند به خود همون طلافروش چه جوریه ؟ چون اون زمان وزن نگین رو کم نکرد و روی طلا حساب کرده الان بخوام به خودش بفروشم چه طوری باید بخره تا دیگه سرم کلاه نذاره ؟ 

وزن نگین کم میکنه و میخره ازت

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه واقعا قصد فروش داری میگیره نگینارو در میاره و طلارو حرارت میده جرماش در بیاد وزن میکنه طبق وزن واقعی میخره.الان که کارهای نگین دار میفروشن وزن نگین رو کسر میکنن و میفروشن

همون موقع که خریدی هم وزن نگین رو حساب نکرده مطمئن باش 

چرا حساب میکنن موقع خرید ولی موقع فروش کسر میکنن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
من شنیدم خود طلافروش موظفه مثل زمانی که فروخته با همون شرایط بخره البته فقط خود اون طلافروش بقیه از ...

من پدرم طلافروشه

الان خونه نیستم

لایکم کن رفتم خونه ازش بپرسم

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)