2777
2789

😕💕ی سوالاتی میپرسینا

مثل آدم رفتار میکنم اما در کنارش خواسته هامو هم بهش میگم 

منتظر نمیمونم خودش بفهمه من چی می‌خوام😐

باهاش جر و بحث نمیکنم ، قهر و دعوا رو کشش نمیدم 😕💕

حرفشو گوش میکنم گاهی هم میگم چشم ولی کار خودمو میکنم😁

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
ها😐🔪 کم پیدایی😒

😂😂😂

زیاد نمیام ، نه نت دارم نه وقت نه حوصله ، سنگین شدم همشم خوابم میاد😑 الان هم نیز خوابم میاد باید برم🙏😁😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 زیاد نمیام ، نه نت دارم نه وقت نه حوصله ، سنگین شدم همشم خوابم میاد😑 الان هم نیز خوابم میاد ...

😂😂😂😂

منم خوابم میاد همش😐🔪

برو😒

منم الان میترکم باز میرم تو اون کاربری😂🤦‍♀️

قدیما میگفتن به شکم وزیرشکمش برس،

نه بابا اون مردای قدیم بود یه زن جوابگو نبود الان دیگه بیشتر مردا به زیر شیکمشون نمیرسن نمیدونم چرا شاید بخاطر گرونیو دغدغه زیاده

😂😂😂😂 منم خوابم میاد همش😐🔪 برو😒 منم الان میترکم باز میرم تو اون کاربری😂🤦‍♀️

😂😂😂😂خاک عالم چرا همش میترکی کاربریتو😑

فعلا عشقم😁❤️🌺😘

بستگی داره به طرف.. برای همه که نمیشه یه نسخه پیچید

اما اگه ادم باجنبه ای باشه یه مدت هرچی گفت بگو چشم

مردا خیلیییی دوست دارن.. حالا هرررچی هرچیم نه..

اگرم خواستی نه بیاری، غیرمستقیم بگو...

یا یه جوری بگو که طرف خودش اصلا منصرف شه

درکل اگر اقتدار مرد رو به رسمیت بشناسی میتونی جاتو تو دلش باز کنی

بعدم اینکه رابطه جنسی براشون خیلی مهمه.. خب دیگه ما هم لذت میبریم از این رابطه پس یه بازی برد-برده!! 😅

به خونواده ش احترام بذار.. اگرم گله ای از خونواده ش داشتی به زبون خوش بگو..

دیگه اینا رو فعلا رعایت کن اگه نمرد برات بگو چندتا راه دیگه م بگم 😂

به دریا بنگروم دریا ته وینم...
@ریحانگلی۲۰     دکتر جان بگو چیکار کنه 😂😂😂😂

الان میگم 😂😂😂

اسی جون یه لیوان عرق بهش بده بگو برو بالا پشت بوم از اونجا آدمای روی زمینو ببین ، صد درصد تضمینی جواب میده 😂😂😂 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
کرم دارم🤦‍♀️ برو عزیزم خوب بخوابی خرس من😂❤

خرس خودتی انتر😑😂❤️🌺فعلا