2777
2789
عنوان

لیزر خوبه یا بد؟

126 بازدید | 10 پست

سلام خانما. اول بگم که من خیلی ژن پشمالویی دارم و اگه الان شیو کنم دقیقا دو ساعت دیگه موهای بدنم جوونه میزنه . خیلی پوستم حساسه و نمیتونم اپلاسیون کنم. به نظر شما لیزر کنم خوبه؟ کسی در این باره تجربه ای داره که کمک کننده باشه؟ مرسی از حضورتون.

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

بله لیزر کن منم پشمالو بودم حتی روی رون هام این هوا مو داشتم لیزر کردم عالی شده حتی به ژیلت دست هم نمیزنم دیکه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک لطفا یه سوال هزینه لیزر چقدره؟

نمیدونم بخدا هنوز نرفتم بپرسم . ولی خب برای من هزینش مهم نیست. شده باشه هر چی پول دارم خرج میکنم دیگه اینقدر اذیت نشم.

بله لیزر کن منم پشمالو بودم حتی روی رون هام این هوا مو داشتم لیزر کردم عالی شده حتی به ژیلت دست هم ن ...

چند جلسه رفتین و از چه دستگاهی براتون استفاده کرد؟

هزینش چقذر شد عزیزم کل بدنت لیزر کردی؟

بله کل بدن میرم لیزر تا جلسه شش هرماه میرفتم ولی الان دوماه یکبار . هرماه پانصد میدادم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
چند جلسه رفتین و از چه دستگاهی براتون استفاده کرد؟

تا الان هشت جلسه رفتم دستکاه الکساندرا آلما 

بعضی جاها مو درمیاد ولی خوب کرکی مانند که اصلا ژیلت نمیزنم راضیم گفتن تا جبسه یازده برم عردوماه

سلام عزیزم

بستگی به نوع پوست خودتون داره. من 8 جلسه رفتم اما پوستم نازک و ملتهب و حساس شده.

اگه رفتید جای معتبر و بهداشتی برید. از سری دستگاه جداگانه و یکبار مصرف برای هر شخصی استفاده کنند

وسایل استریل باشن. روی تخت یه چیزی بندازید خودتون.

اینطوری خطر انتقال بیماریها و عفونت و ویروس و زگیل و .... کم میشه

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.

آره اگه بری خیلی خوبه اما قبلش چک شو که مشکل هورمونی نباشه چون بدتر میشه و به محض قطع لیرز دوباره کل موها برمیگردن 

قیمت لیزر کل بدن با دستگاه تیتانیوم هم حدود 300 تا 450 هست هر جلسه