چون خیلی رو مخ بود دماغ بچه رو با شالش پاک کردم زد تو سرم فوش داد منم گفتم بلنددد به من فوش نده مثه وحشیها حمله کرد که منو بزنه منم دویدم تو اتاق بعد الهی لال بمیره رفت جلو مادر شوهر د جاری گفته این شلخته اس خونه رو مرتب نمیکنه به بچه غذا نمیده غذا درست نمیکنه و غر میزنه و داروی بچه رو نمیده گوه خورد انقد که نگو منم تو اتاق گریه میکردم بعد خواهر شوهرم با گریه منو بغل کرد گفت ولش کن آدم نیس و اینا بعد زنگ زدم بابام منو ببره ولی چیزی نگفتم شب خواستم بمونم خونشون شوهرم اومد دنبالم بابام گفت چرا نمیری برو مجبور شدم برم ولی حس بدی دارم بهش هنوزم طلبکار و پرو که تو کاره بدی کردی نه من تازه خاک تو سرش کنم منو حامله کرد بدون اینکه بخوام الان نه هفتمه باید چیکار کنم کنم دیشب منو برد برام هوسانه خرید ولی گفتم کارات به چشمم نمیاد دیگه خیلی ناراحتم هزار غلط تو خونه کرده ولی خونه مامانش اونم جلو جاریم زد تو سرم دنبالم کرد بزنه و کلی بدو بیراه گفت حالم خرابه چیکار کنم
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
هنوز باورم نمیشه حالم خیلی گرفته نابود شدم دلم میخاد همچین جلو اونا ضایع بشه دیگه نره خونه مامانش
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
ببین اصلا محلش نده انقددرر به خودت برس آرایش کن برقص به اون اصلا محل نده من جای تو بودم یک جیغی می کشیدم یک هواری راه مینداختم لال بمیره دست رو تو میخواست بلند کنه منم میزدی ی جاش که خودشم فراموش کنه یک محلش کن اصلا نگاهش نکن
گفتم ولی بابام گفت برگرد منم خبر ندارم ولی حالشون خرابه اونام
عزیزم اشتباه از خودت هم بود ک جلوی جمع دماغ رو با شالت پاک کردی
و کار شوهرت اشتباه تر
دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
یکم کار خودت بچکانه بوده و عصبیش کرده کنترلش از دس داده ولی اصلا رفتارش خوب نبوده باید بجای جرو بحث باهاش منطقی صحبت میکردی حس میکنم شوهرتم بچس وگرنه عیبوب زندگیش ب خانواده اونم جاری نمیگف باهاش منطقی صحبت کن بگو واقعا دلم شکست از کارت و گریه کن بفهمه خطای کارشو
عزیزم مگه کنیز زمان معویه ای که حامله ات کرده خودت نخواسته باشی به زنها بر میخوره این حرفت می تونس ...
آره نخواستم هزار بار قرص خوردم انقد که گفتن نازا میشی انقد اورژانسی میخوری 😔