2777
2789
عنوان

اگه خونه مادر شوهرتون شوهرتون بزنه تو سرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 75 پست
ببین اصلا محلش نده انقددرر به خودت برس آرایش کن برقص به اون اصلا محل نده من جای تو بودم یک جیغی می ک ...

خونه مادر شوهرم چیکار کنم حالم بد میشه یادم میاد اینجا که بهش علنا میگم اعتماد ندارم ازت بدم میاد 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا رابطه جنسی یه خواسته دو طرفست کسی به زور با کسی هم خواب نمیشه

اینو نگو میشه من خودم ب زور شوهرم باهام هم حواب شد و باکرگیمو برداشت پس این همه دختری ک بهشون تچاوز میشه خودشون خواستن؟؟

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی
هنوز باورم نمیشه حالم خیلی گرفته نابود شدم دلم میخاد همچین جلو اونا ضایع بشه دیگه نره خونه مامانش&nb ...

دقیق میفهمم چی میگی. حالا من خداروشکر اینجور پیش نیومده ولی درکت میکنم آدم جلوی کسی سبک بشه چقد بده. به نظرم تا چند وقت خونه مادر شوهرت نرو اگه گفت چرا نمیای بگو بیام که جلوی همه کوچیکم کنی؟ بزار بفهمه که کارش تاوان داره

ولا رابطه جنسی یه خواسته دو طرفست کسی به زور با کسی هم خواب نمیشه

آره ولی نه ماهی یکی دوبار اونم من هربار مجبور شدم قرص بخورم هزار کوفت بخورم اخرم يه دفه قرص نخوردم گرفتم 11 ماه به هزار بدبختی جلو گیری کردم درک نمیکنی حالمو 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
آره نخواستم هزار بار قرص خوردم انقد که گفتن نازا میشی انقد اورژانسی میخوری 😔

تا ماهی ۱ بار هیچ اتفاقی نمی افته

وقتی متخصص میگه شما حرفهای خاله خان بازی ها رو گوش نکن

حالا که دوباره مادر شدی مبارکه

از این به بعد باید سنجیده تر عمل کنی تا شوهرت دست درازش رو هرز نچرخونه

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
دقیق میفهمم چی میگی. حالا من خداروشکر اینجور پیش نیومده ولی درکت میکنم آدم جلوی کسی سبک بشه چقد بده. ...

باسه نمیرم با خودش چی الان سعی می کنم زنگ نزنم بهش محلت نمیکنم بهش میگم بدم میاد ازت از غذاها عکس میگیرم که نتونه جلو اونا بگه غذا درست نمیکنه 

خونه مادر شوهرم چیکار کنم حالم بد میشه یادم میاد اینجا که بهش علنا میگم اعتماد ندارم ازت بدم میاد&nb ...

عزیزم جلوشون میگفتی اگه من انقد بدم چرا به هر دری میزدی دوباره ازم بچه داشته باشی

برو به جهنم، اصلا برام مهم نیستی، داغ دیدن  بچه ها رو به دلت میذارم

گاهی باید جلوی این نرها وایساد تا حساب کار دستشون بیاد

بعدشم مگه شما با بابات رفتی مهمونی که با بابات برگشتی

همونجا یه اسنپ میگرفتی برمی‌گشتی خونه

تا شوهرت به غلط کردن نیوفتاده هم دیگه پاتو خونه ی خونوادش نذار

👀

فکر میکنم خیلی بچه سال باشید

الان که دیگه باردارید ولی کاش قبلش کمی فرصت میدادید به خودتون

در مراقبت از بچه ها نظافت و اداب رو رعایت کنید

مگه زمان وزوزک میرزاست که بینی بچه رو با شال پاک کنید

به همسرتون فحش ندید و جلوی مردم دعوا نکنید

به نظرم کلا مشکلتون ناشی از نااگاهی هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ولي اين حركتت نشون ميده واقعا كثيف و شلخته اي اخه جلو جمع كي دماغ بچه رو با شال شوهر پاك ميكنه😩😩

بهش هزاره بار گفتم دستمال بده نداد خونه شون دستمال نبود گفت با شال خودت پاک کن منم با شال اون پاک کروک 🙄

اینو نگو میشه من خودم ب زور شوهرم باهام هم حواب شد و باکرگیمو برداشت پس این همه دختری ک بهشون تچاوز ...

متوجه مسله شما نشودم

ولی اسی همسرشه و یه بچه دیگه هم دارن

خوب معلومه که باید نیازهاشو جواب بده

دیگه به زورش برا چیه

درضمن اگه همسرشون جلو گیری نداشتن میتونستن اورژانسی مصرف کنن

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
آره ولی نه ماهی یکی دوبار اونم من هربار مجبور شدم قرص بخورم هزار کوفت بخورم اخرم يه دفه قرص نخوردم گ ...

همسرتون مشکل روانی دارن؟

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
فکر میکنم خیلی بچه سال باشید الان که دیگه باردارید ولی کاش قبلش کمی فرصت میدادید به خودتون در مراق ...

من فحش ندادم اون فحش داد شوهرم 32 سالشه بچه نیست‌ احمقه اگه بار اول که فوش داد باباش میزد تو دهنش اینجور وحشی نمیشد من هنوز دخترم یه ساله بود که باردار شدم چرا کسی نمیفهمه من بچه نمیخواستم شوهرم کلا جلو گیری نداشت تمام تاپیکم هست 😭😭😭😭