2777
2789

بچه ها من دیگ طاقت ندارم ب قران مجید قسم طاقت ندارم حوصله خانوادم ندارم ازشون بدم میاد اونلهم از من بدشون میاد حالم بهم میخوره ازشون محبت ک ندارن هیچ دستشون وله هیچ هرروز جنک دارن باهام نمیخوان منو از خداشونه زودتر زودتر برم منم تنها دلیل بودنم عشقمه اما شرایطش نی تا قبل عیر بریم خونه خودنون من ارزومه ارزومه همین الان برم راحت شم من فقط پیش اون خوبم با اون زندم فقط حالم از همهههههه بهم میخوره دیگ نمیتونم پیش این زبون نفهما فقط اذیت میکنن الان اومد بگ اب نزیز اینحا زد تو گوشم از قصد نبود ولی منم حیغ ک چرا میزنی چراااا چرااا ب جل ببخشید بدتر زد بعدم نفرین کرد من خیلی تنهام حتی خواهر برادرم ندارم فقط عشقم🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد نفرت تو خودت جا دادی ول کن بابا بیخیالش رفتار کسیو انقد بزرگ نکن

حالم بهم میخوره ازشون دسش وله من ۲۲ سللمه میزنه منم بد رفتار میکنم توقعدگل بلبل دارن ازم فقط برم ززودتر برم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

خانواده منم ازم متنفرن☺

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر
چرا انقد نفرت تو خودت جا دادی ول کن بابا بیخیالش رفتار کسیو انقد بزرگ نکن

چجوری اخه بیخیالی،؟ 

خانواده منم ازم متنفرن☺

خب چیکار میکنی؟؟؟؟؟ نمیتونم تحمل کنم فقط برم خونه خودم اروم شم دیگ 

حالم بهم میخوره ازشون دسش وله من ۲۲ سللمه میزنه منم بد رفتار میکنم توقعدگل بلبل دارن ازم فقط برم ززو ...

پا پیچشون نشو تاوقتی میری کاری نداشته باش حرفی نزن بعد راحتی 

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
چجوری اخه بیخیالی،؟ 

آره یه گوشت در یکی دروازه سخته ولی واس آرامشت شدنی

خودتو مشغول به نماز وقرآن خوندن کن آرامش شدیدی میگیری

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
خب چیکار میکنی؟؟؟؟؟ نمیتونم تحمل کنم فقط برم خونه خودم اروم شم دیگ 

کاری از دستم بر نمیاد عذاب میکشمو تحمل میکنم تازه تو خونه زندونیمم کردن

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر
خدا بهت آرامش بده عزیزم

مرسی عزیزم توروخدا برام دعا کن فقط ب خاطر عشثم زندم وگرنه تحمل ندارم با اینا تپش قلب گرفتم مغرورتر سنگ تر از اینا وجود نداره ی ببخشید نگفت زد توگوشم حالا من بچنو بزنم هزار تا عذاب وجدان میگیرم🙂🙂🙂چ قد سنگ

کاری از دستم بر نمیاد عذاب میکشمو تحمل میکنم تازه تو خونه زندونیمم کردن

الهی عزیزم مث منی هرروز جنگ دعوا با من بدبخت اخه بدترین چیز اینه دل سوزی ندارن نمسدنن دلسوزی چیه

الهی عزیزم مث منی هرروز جنگ دعوا با من بدبخت اخه بدترین چیز اینه دل سوزی ندارن نمسدنن دلسوزی چیه

انشالا معجزه شه برات همه چی درست شه

مرسی عزیزم توروخدا برام دعا کن فقط ب خاطر عشثم زندم وگرنه تحمل ندارم با اینا تپش قلب گرفتم مغرورتر س ...

عریزم همین یکیو داری ک باهاش آروم باشی

همین ک امید داری ی روزی ب آرامش میرسی 

خیلی خوبه

صبر داشته باش 

هر چیزی توی زمان خودش اتفاق میوفته

میشه برام ی صلوات بفرستین❤❤❤❤❤