2777
2789

خانومایی ک مادر شوهر بدجنس و زبون دراز و شلیطه دارن بیان وقتی بهتون حرف میزنه یا ناراحتتون می‌کنه چیکار میکنید؟ 

فرض کنین خیلی بد دهنه طوری ک فحش هم بده و نخوایید با همچین ادم بیشعوری دهن ب دهن بشید چون ارزش نداره همچین ادم بیشعوری

نمیرم که بخواد فحش بده

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین بار جلوی شوهرم فحش ناموسی بهم داد تو خیابون داد میزد قطع رابطه کردم از عید ب این ور ندیدمش.

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

نه خداروشکر اینجور نیس.واسه خوب نشون دادن خودش ، هرکار میکنه.اما خب نمیرم یا کمتر میرم.اخرین بار زنگ زد کلی ادای گریه و ببخشید همراه با نفرین من، اخرشم گفت عذاب وجدان داری!🤣🤣

فش بده ک میسپارم به همسرم اما اذیتم کنه اصلا به روشم نگا نمیکنم نمیرم نمیزارمم بیاد 

مثلا همسرت چی میگه من همسرم چیزی بگه قهر میکنن باهاش بعد ب این و اون میگن میخواد ازمون ببرش پسرمونو

مثلا همسرت چی میگه من همسرم چیزی بگه قهر میکنن باهاش بعد ب این و اون میگن میخواد ازمون ببرش پسرمونو

همسرم عصبیه یهو اونم فش میده یا چیزی رو میشکنه یبار اتفاقا اوایل دعوا شد مادرشوهرم فش داد و هولم داد شوهرم شیشه خورد کرد پیرنشو پاره کرد باورت نمیشه همسایه ها اومدن شوهرمو سوار ماشین کردن

تا دوسال رفت و امد نداشتیم داییش عید اومد دنبالمون رفتیم باز 

نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚