2777
2789
عنوان

بارداری یا چی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 25 پست
فقط پیگیری کن دکتر این نشونه ها که گفتی دلیل بر حاملگی نیست اگه پریودت عقب افتاده اول یه تست خونگی ...

سونوگرافی رنگی اولاش گفت نرو بعد گفت برو تقریبا ۴۰روز طول کشید تا بفهمند خارج از رحمیه پدرمو در اوردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوگرافی رنگی اولاش گفت نرو بعد گفت برو تقریبا ۴۰روز طول کشید تا بفهمند خارج از رحمیه پدرمو در اورد ...

ای بابا

اگه دوست داشتی علایم و شرایطی که داشتی رو بگو تا ما هم بدونیم تجربه تو

چند باری هست عقب میندازم هی فکر میکنم باردازم هی نمیشه از طرفیم میترسم بشه مثل قبل  دکت ...

ممکنه خدایی نکرده ،دور از جون کیست یا زخم و اتهاب داشته باشی

اگر پریودت حالت عادی نداره برو دکتر

ان شا الله سلامت باشید

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ای بابا اگه دوست داشتی علایم و شرایطی که داشتی رو بگو تا ما هم بدونیم تجربه تو

بالا نوشتم برای یکی از دوستامون 

اولاش خودشو اصلا درست نشکن نمیده چند بازی ک دکترم رفتم خون ریزی داشتم گفتن ضعیف شدی و فلانو بیسار سر در نمیاوردن خدا باهام بود با امپول حل شد با این که دیر متوجه شدن پیشنهاد من اول از همه اگه شک دارید سونو رنگیه و دکتر زنان خوب اگر دیر اقدام کنن شاید منجر ب مرگ خودشون بشه با مجبور بشن جراحیش کنن لوله فالوپ در بیارن  دردای یهویی شدت زیادو جدی بگیرید