دوستان من دو روزه کل بدنم خارش گرفته و نوک سینه هام تیز شده و خیلی درد میکنه اولین باره اینجوری شدم سابقه خارج از رحمی داشتم ۲سال میگذره ۱۹سالمه و رو دوم عادت ماهانمه ایا میتونه بارداری باشه
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی بی زدم باردار نبودم دو روز بعد عادت شدم بعد عادتم دوبازه بی بی زدم مثبت شد فکر کردم خب بارداری عادی دارم دوباره خون ریزی کردم ی هفته دوباره قتع شد دوباره خون ریزی کردم ازمایش بارداری دادم بتامو دکتر چک کرد طی چند روز فهمید خارج از رحمیه یه دردای بدی یهو میگرفتتم که انگار با چوب گذاشتن تو کمرم رفتم بیمارستان خداروشکر با امپولش حل شد اسمشو یادم نیست