2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم پول میده ب زنا

1992 بازدید | 32 پست

دوست دختر نیستن فقط برا رابطه جسنی حالم داره بهم مسخوره ضبط گزاشتم تو گدشیش برا پسرداییش تعربف میکرد ک چطور میره دنبال زنه و پیشنهاد چول داده بش و...

دیشب فهمیدم و الان نمیدونم چیکار کنم

فعلا هیچ‌کاری نکردم

پسرم هنوز شیرخواره خودم۲۵سالمه نمیتونم باش بمونم نمیتونم بچه رو ول کنم نه میتونم ببرم چ خاکی کتم سرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ملکی ماشینی چیزی داره و ب نامت نیست با ی ترفندی ب نامت کن بعد طلاق بگیر قبلش ب روش نیار

من هر وقت بفهمم شوهرم این کارست این بلا رو سرش میارم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

خدایی نکرده ایدز میگیری ها یه فکری بکن

تهدیدش کن بگو اگه طلاق ندی و بچه رو ندی به همه میگم چرا جدا شدم و آبروت می‌ره

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اینجور که تو میگی جایی نداری بری فقط باید طلاق عاطفی بگیری و رابطه نداشته باشی باهاش

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

ای بابا

چشونه این مردا 😑 این زندگی موندن نداره ک حالا دور از جونت مرضی چیزی نیاره برات از اونا 😑

حداقل تا یه تصمیمی بگیری مراقب باش جلوگیری سفت و سخت داشته باش

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

این ادم خودش شخصیتش مریضه مریضی جنسی داری 

اگرصبرداری بخاطربچت صبرکن بمون ب بهترازهمه بای وکیل مشورت کن اونااینجورچیزاروزیادحل کردن میدونن

منومادرشوهرم همین الان یهویی