2821
2789
عنوان

اسم دختر بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 46 پست
منم با خواهرام هیچ کدوم اسمامون هم خونی نداره من نیلوفر خواهر بزرگم نرگس کوچیکو زهرا 

منم مهم نیست اطرافیان میگن باباش میگه می‌خوام دنیز بذارم،خواهرم میگه پس چرا اولی رو زهرا گذاشتی 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دنیز هم قشنگه اگه اشتباه نکنم به معنی دریا میشه شیکه 👌

اره ،به نظرت بد نمیشه زهرا با دنیز

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خب نظر دیگران گوش بدید ولی انتخاب با شما هست و نظر خودتون مهم تره

خواهرم میگه پس فردا دخترت بزرگ میشه میگه چرا اسم من و زهرا گذاشتین این یکی رو دنیز

هردوشون یع خوبیایی دارن زهرا از اسم‌های هست که موندگار تر دنیز هم اسم قشنگیه

مرسی عزیزم،من فقط نگران دختر بزرگمم میگم نگه یه روز چرا اسم من و زهرا گذاشتین این یکی رو دنیز

خواهرم میگه پس فردا دخترت بزرگ میشه میگه چرا اسم من و زهرا گذاشتین این یکی رو دنیز

خب اسم اون یکی رو هم عوض کنید ولی این یکی رو دنیز بزارید به نظر من انتخاب اسمای بروز با معنی بهترن بعدن بچها راحت ترن

خب اسم اون یکی رو هم عوض کنید ولی این یکی رو دنیز بزارید به نظر من انتخاب اسمای بروز با معنی بهترن ب ...

اسم زهرا رو عوض نمیکنن عزیزم،بعدم من وقتی باردار بودم یه مشکلی برا دخترم پیش اومد باباش نذر کرد اسمش و بذاره هرا

اگه دوس داشتید اسم اون یکی رو عوض کنید دلوین هم اسمه قشنگیه به معنی رباینده دل

بله خوشگله

اسم زهرا رو عوض نمیکنن عزیزم،بعدم من وقتی باردار بودم یه مشکلی برا دخترم پیش اومد باباش نذر کرد اسمش ...

هم میتونید خودتون به اسم دیگه صدا کنید وخب به نظرم میتونید همین رو برای دخترتون توضیح بدید  

هم میتونید خودتون به اسم دیگه صدا کنید وخب به نظرم میتونید همین رو برای دخترتون توضیح بدید  

بله منم همین فکرو دارم البته دخترم اسمش و دوست داره ۶سالشه میگه می‌خوام اسم آبجیمو بذارم زهرا میگم زهرا آخه تویی میگه باشه من دوست دارم 

اره ،به نظرت بد نمیشه زهرا با دنیز

نه اصلا ربطی نداره منو ابجیم هم اسمامون همینطوره ابجیم مذهبی من ایرانی اتفاقا اسم منو هم بابام انتخاب کرد ایجیم همیشه میگه بابا چی میشد اسم منو هم تو انتخاب میکردی 😅

نظر بقیه رو بنداز دور !حس خوبی داشته باشی تمومه حس دختر کوچولوت هم در نظر بگیر مناسب با دوره ی خودش انتخاب کن 

ایشالله خوش نام باشه ❤️ 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️