2821
2789
عنوان

اسم دختر بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 46 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسمهای مذهبی- فاطمه و زینب در کنار اسم زهرا قشنگن غیر مذهبی بخوای تا فردا برات اسم میگم

میدونم گلم این دوتا اسمی که میگی داریم تو فامیل وگرنه همین فاطمه رو میذاشتم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
فاطمه دوست دارم ولی داریم تو فامیل،باباش دنیز دوست داره

آخه دنیز و زهرا با هم تناسخ ندارن که

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
ارتمیس(به معنی شجاع دلیر حامی زنان و کودکان ضعیف)اولین دریا سالار زن تاریخ رکسانا (زن کوروش کبیر) ...

اینا هیچ کدوم به زهرا نمیان اخه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
برای من خیلی جالبه که اسم بچها رو با توجه به اسم پدر ومادر یا خواهر برادر تعیین میکنن که بهم بیاد به ...

هم به هم بیاد هم معنیش قشنگ باشه..

البته منم به شخصه معنی اسم خیلی واسم مهمه..

آسمان بار امانت نتوانست کشید... قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند🤍
شما چیکار فامیل دارین هرچی دوس دارین بزارین 

از اول عاشق اسم فاطمه بودم میخواستم اسم دختر توانم فاطمه بذارم ولی چون تو فامیل بود نداشتیم نمیدونم والا باباش گیر داده به دنیز ،میگه می‌خوام دنیز بذارم

برای من خیلی جالبه که اسم بچها رو با توجه به اسم پدر ومادر یا خواهر برادر تعیین میکنن که بهم بیاد به ...

بله صد البته راستش به خواهرم گفتم می‌خوام اسم این یکی دخترم و دنیز بذاریم گفت پس چرا اولی رو زهرا گذاشتی موندم به خدا

از اول عاشق اسم فاطمه بودم میخواستم اسم دختر توانم فاطمه بذارم ولی چون تو فامیل بود نداشتیم نمیدونم ...

کاری ب فامیل و اینا نداشته باشین هر چی خودتون دوس دارین بزارین میتونین اسمشم دوتاش بزارین ک هم دل شما اردن بگیره هم شوهرتون

☆彡彡 نسیمم ミミ☆