بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان واقعا نمیدونستم رابط احساسی باعث تقویت سیستم دفاعی بدنه😐😐😐😐😐😐😐 269 بازدید | 24 پست 😐😐😐💔💔💔ماکه هرچی دیدیم سیستم دفاعی روحی رو پایین بردهولی خدایی حیوونا سیستم دفاعی رو تقویت میکنن😅بعد شما بگین مریضی میارن😑 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/08/23 | 09:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59835 اگه نمیریزین سرم رابطه جنسی هم خوبه😶 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 اگه نمیریزین سرم رابطه جنسی هم خوبه😶 پاک میکنی پستتو یا از صفحه روزگار پاکت کنم😑کجاش خوبه مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59835 پاک میکنی پستتو یا از صفحه روزگار پاکت کنم😑کجاش خوبه 🤣خووووبه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 🤣خووووبه پاک کن پستو🤧تو تاپیکم ازی چیا نبینماااا😑😑😑😑عزیزم به سینگلا فکر کن حرفی میزنی...😂 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59835 پاک کن پستو🤧تو تاپیکم ازی چیا نبینماااا😑😑😑😑عزیزم به سینگلا فکر کن حرفی میزنی...😂 🥴دارم تشویق میکنم ازدواج کنن دیگه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
معصومه155 عضویت: 1393/07/18 تعداد پست: 9963 پاک کن پستو🤧تو تاپیکم ازی چیا نبینماااا😑😑😑😑عزیزم به سینگلا فکر کن حرفی میزنی...😂 چه ربطی داره
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 رابطه ی جنسی اصولی و درست البته اخه با بچه ۱۴ساله راجع اینا حرف نزنید بد اموزی داره برام😂😂😂پاک کنید سریع مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
ماهک۴۴ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 10330 پاک میکنی پستتو یا از صفحه روزگار پاکت کنم😑کجاش خوبه درست میگه یه کم تحقیق کن دستت میاد ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 🥴دارم تشویق میکنم ازدواج کنن دیگه عزیزم خدایی پاک کردن یه پست انقدر سخت نی😐💔 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
سلام_به_همگی عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 4039 اخه با بچه ۱۴ساله راجع اینا حرف نزنید بد اموزی داره برام😂😂😂پاک کنید سریع دورت بگردم من ، باشه عزیزم 😅😂😂😂♥️
64zhr عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 690 پاک میکنی پستتو یا از صفحه روزگار پاکت کنم😑کجاش خوبه عزیزم راس میگه
nili__a عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 8679 رابطه احساسی با ادمی که از نظر روانی سالمه نه ی بیمار روانی که بفهمه دوسش داری اذیتت کنه که اکثرا هم روانی و کم.جنبه ان
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59835 عزیزم خدایی پاک کردن یه پست انقدر سخت نی😐💔 دیگه دیره نمیشه🤪 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁