2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو بزار،انشالله که مثبته 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
مرسی بچه ها برام دعا کنید من ۱۳ روزه تاخیر داشتم امکان داره یه وقت بتا دیر بالا بره؟

عزیزم مبارکهههه برا منم دعا کن باردار باشم صبح با حالت تهوع و استفراغ بیدار شدم یکمم سردرد کمرمم درد خفیف داره ۱۰ روز تاخیر دارم شوهرم میگه ب این بیبی چک اعتماد نیس بنظرت از بدم یا بیبی بزنم

مرسی بچه ها برام دعا کنید من ۱۳ روزه تاخیر داشتم امکان داره یه وقت بتا دیر بالا بره؟

مبارکه عزیزم میگن شاید لقاح دور انجام بشه و بتا دور بالا بره 

انشالله ک بارداری 

فقط عکسشو بذار

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
عزیزم مبارکهههه برا منم دعا کن باردار باشم صبح با حالت تهوع و استفراغ بیدار شدم یکمم سردرد کمرمم درد ...

ب علائم اعتمادی نکن گلم 

انشالله خدا دادمنتو سبزکنه 

اگر بیبی مثبت بشه بعد برو آز

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
مبارکه عزیزم میگن شاید لقاح دور انجام بشه و بتا دور بالا بره  انشالله ک بارداری  فقط عکس ...

آره دکترم رفتم گفته باید صبر کنی شاید بتات دیر بیاد بالا گفته اگه تا یه هفته دیگه خبری نبود بعد سوزن بزنم 

عزیزم مبارکهههه برا منم دعا کن باردار باشم صبح با حالت تهوع و استفراغ بیدار شدم یکمم سردرد کمرمم درد ...

من آز دادم بتام خیلی کم بود البته روز ۸ بنظرم بزار بره بالا بعد از ۱۴ روز دیگه میگن نظر قطعی هست

من آز دادم بتام خیلی کم بود البته روز ۸ بنظرم بزار بره بالا بعد از ۱۴ روز دیگه میگن نظر قطعی هست

بتات چند بود 

منفی بود یا مشکوک