2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 38 پست
من توخونه فقط پونه آویشن داشتم خوردم عسل و لیموتازه خوردم ولی خیلی خوردم اینارو

من آب لیموتازه دارم میتونم از اونا استفاده کنم چندوقت پیش ابشوگرفتم  آوشین دارم پونه چیه نشنیدم چه شکلیه 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
خدا حفاظتتون کنه دوباره اصلا مریض نشین ان شاء الله .پسرتون چندسالش بودگرفتش؟

ممنونم عزیزم پسرم ۵ سالش هست پارسال تب کرد امسال در حد آب ریزش بینی و گرفتگی صدا و سرفه و عطسه 

تازه دیماه ۹۸ هم گرفته فکر کنم اون وقت ۵ روز تب داشت دکتر آزمایش نوشت که توش ویروس ناشناخته بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آب لیموتازه دارم میتونم از اونا استفاده کنم چندوقت پیش ابشوگرفتم  آوشین دارم پونه چیه نشنیدم ...

پونه کوهی من مادرشوهرم میده همیشه بهم از کوه میکنه فک کنم عطاری هادارنمن لیموسنگی گرفتم تازه تازه استفاده کردم

ممنونم عزیزم پسرم ۵ سالش هست پارسال تب کرد امسال در حد آب ریزش بینی و گرفتگی صدا و سرفه و عطسه  ...

پس چرامیگن بچه هانمیگیرن کرونا.خداکنه کسی ازم ناقل نشه ان شاء الله 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
پونه کوهی من مادرشوهرم میده همیشه بهم از کوه میکنه فک کنم عطاری هادارنمن لیموسنگی گرفتم تازه تازه اس ...

پونه همونا که خوشبوهن  چون من بلوچم نمیدونم فک کنم همونان که مابهش میگیم صدآب برگ های ریزی داره

پس چرامیگن بچه هانمیگیرن کرونا.خداکنه کسی ازم ناقل نشه ان شاء الله 

میگیرن اما چون ایمنی بدنشون بالاست سبک براشون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیدونم چی بگم من تو دوغ ماست هم میریزم گاهی

اگه برگ های ریزی داره همونان واگه نه یک گیاه کوهی است برگ هاش بزرگ ترن شایداونه الان من هردو دارم استفاده میکنم 

میگیرن اما چون ایمنی بدنشون بالاست سبک براشون

خداکنه اصلا نگیرن من طاقت ندارمم پسرمم همش میاد تودهنم