دوستان من هفته پیش دندون پزشکی رفتم دندون پزشک با اون چوب هاتودهنم نگاه کرد ندیدم چوب ازکاجابرداشت بعدم رفت بیرون باز اومد باهمون چوبه دهنم نگاه کرد الان من از پریشبه گلودرد شدید دارم ویکم کوفتگی بدن درد بنظرتون کروناگرفتم یانه؟
💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫 خواهرجان این مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست
من توخونه فقط پونه آویشن داشتم خوردم عسل و لیموتازه خوردم ولی خیلی خوردم اینارو
من آب لیموتازه دارم میتونم از اونا استفاده کنم چندوقت پیش ابشوگرفتم آوشین دارم پونه چیه نشنیدم چه شکلیه
💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫 خواهرجان این مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم عزیزم پسرم ۵ سالش هست پارسال تب کرد امسال در حد آب ریزش بینی و گرفتگی صدا و سرفه و عطسه ...
پس چرامیگن بچه هانمیگیرن کرونا.خداکنه کسی ازم ناقل نشه ان شاء الله
پونه کوهی من مادرشوهرم میده همیشه بهم از کوه میکنه فک کنم عطاری هادارنمن لیموسنگی گرفتم تازه تازه اس ...
پونه همونا که خوشبوهن چون من بلوچم نمیدونم فک کنم همونان که مابهش میگیم صدآب برگ های ریزی داره
اگه برگ های ریزی داره همونان واگه نه یک گیاه کوهی است برگ هاش بزرگ ترن شایداونه الان من هردو دارم استفاده میکنم
خداکنه اصلا نگیرن من طاقت ندارمم پسرمم همش میاد تودهنم