2777
2789

از شوهرم خواستم برای هدیه تولد بهم حق طلاق و بده با حضانت فرزند و تمام دارای ها و خونه و اسباب

شوهرم برای اینکه عشق شو بهم ثابت کنه حق و حقوق خودش و سلب و ساقط و به من داد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالش خوبه؟؟؟

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

ببخشید که این رو میگم

ولی من خودم خانومم ولی  از خانومایی که این مسائل رو مطرح میکنن بدم میاد البته بجز کسایی که خیانت و مسائل مهمی رو توی زندگیشون دیدن

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

امروز شوهرم سند و گذاشته بود داخل باکس گل رز و بهم هدیه داد

میگه زن که تو باشی ارزش داره

میگه وقتی عاشق زنت باشی تمام ثروت و مال دنیا بی ارزش میشه جز بودن

عشق ت

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

فکر نمیکنی یکم زیاده روی کردی؟

با اینکه خودمم خانومم ولی خوشم نیومد از کارت

اگ اونم متقابلا ازت همچین لطفی بخواد خودت برا اثبات عشقت میخوای چیکار کنی؟

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره