2777
2789

سلام خانوما ببخشید سوال داشتم

من پسرم ۷ سالشه. هرچندوقتی چندروزه میگه پاهام درد میکنه. ساق پا، ران کشاله ران و ... بیشترهم ساق و ران پاش دردمیکنه... بعضی وقتا توی راه میشینه از پادرد. به زودی میبرم دکتر و ازمایش و چکاپ و ... ولی به نظرتون واسه رشد قد هست؟ طبیعیه یا نه؟؟؟ بچه های شما اینطورین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اینجور بودم و هستم پدرو مادرم وپیر کردم از بس پادرد داشتم الان۲۷سالمه هنوزم خوب نشدم همه فامیل من وبا پادرد میشناسن میگن یادته بچه بودی همیشه پات درد میکرد هزارتا آزمایش وچکاپم دادم سالمم ولی نمی‌دونم چیه که از بچگی ولم نمیکنه اونموقع میگفتن رشد الان نمی‌دونم چرا رشدم هنوز قطعه نشده

من خودم اینجور بودم و هستم پدرو مادرم وپیر کردم از بس پادرد داشتم الان۲۷سالمه هنوزم خوب نشدم همه فام ...

پاهاتون سرد نیست؟ جایی که زندگی میکنید؟ یا کف زمین و ... چه میدونم بعضی وقتا ممکنه از سردی باشه

پاهاتون سرد نیست؟ جایی که زندگی میکنید؟ یا کف زمین و ... چه میدونم بعضی وقتا ممکنه از سردی باشه

همیشه کف پام سرده اما کلا انگار ضعیفه یکم بیشتر از توانم کار کنم یا راه برم دیگه دردش امونم ومیبره،،،الان دیگه عادت کردم کلا پادرد و درد حساب نمیکنم

همیشه کف پام سرده اما کلا انگار ضعیفه یکم بیشتر از توانم کار کنم یا راه برم دیگه دردش امونم ومیبره،، ...

اگه از ضعفه که قلم گاو بجوشون، فریز کن و توی غذاها استفاده کن. غضروف. بامیه، کله پاچه و ...

منم به زودی برای پسرم انشالله همینکارو انجام میدم