2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟ کسی بوده اینجوری؟

575 بازدید | 62 پست

این ماه با دارو چهار عدد فولیکول غالب داشتم دوتا توی تخمدان چپ دوتاهم توی تخمدان راست...

شش روزدیگه موعد پریودمه نمیدونم باردارم یانه هیچ علامت و دردی ندارم فقط گه گداری زیردلم سمت چپ وپهلو چپم خفیف میگیره همین. کمی هم انگار کوفتگی وخواب الودگی دارم

آخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ... ۳ساله منتظرم ک بیای تو دلم چرا نمیای چرا نمیشه

بعلهههه این درد ها یعنی ممکنه حامله باشی من جووووری دردم میگرفت میگفتم همین الان پریود میشم 

فکر کنم درد های لانه گزینیته

امیدت خیلی بالا باشه چهار تا تخمک خوب داشتی 😍

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا تا  تاپیکت دیدم ب دلم افتاده ک بارداری  انشالله ک باردار باشی اگر باردار ...

واااای توروخدا باحرفت دلم لرزید چشم چشم اگربارداربودم حتمامیام ومیگم اگربدونین چقدانتظارکشیدم

آخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ... ۳ساله منتظرم ک بیای تو دلم چرا نمیای چرا نمیشه
بعلهههه این درد ها یعنی ممکنه حامله باشی من جووووری دردم میگرفت میگفتم همین الان پریود میشم  ف ...

جدددی😍😍😍🥰الهی آمین

بعلهههه این درد ها یعنی ممکنه حامله باشی من جووووری دردم میگرفت میگفتم همین الان پریود میشم  ف ...

شما بافولیکول چندباردارشدی؟

واااای توروخدا باحرفت دلم لرزید چشم چشم اگربارداربودم حتمامیام ومیگم اگربدونین چقدانتظارکشیدم

خدا بزرگه اصلا استرس نداشته باش  اگر قرار باشه این ماه باردار بشی میشه 😉

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
شما بافولیکول چندباردارشدی؟

۱۴/۵۵روز ۱۲پریودی بود 

سه تا سینال نوشت 

۱۲ ،۱۳،۱۴پریودی 

که خدا خواست شد 

۱۴/۵۵روز ۱۲پریودی بود  سه تا سینال نوشت  ۱۲ ،۱۳،۱۴پریودی  که خدا خواست شد

یعنی روز ۱۲پریود شما فولی ۱۴ داشتید و دکتر بعداز دیدنه سونو براتون روز ۱۲و۱۳و۱۴ هم دوباره سینال داد درسته؟

خدا بزرگه اصلا استرس نداشته باش  اگر قرار باشه این ماه باردار بشی میشه 😉

ان‌شاءالله مهربووون

یعنی روز ۱۲پریود شما فولی ۱۴ داشتید و دکتر بعداز دیدنه سونو براتون روز ۱۲و۱۳و۱۴ هم دوباره سینال داد ...

اره گلم 

گفت یه کوچولو ضعیفه برا همین سه تا امپول نوشت 

منم مثل تو بودم سه تا فولیکول غالب . پنج روز مونده به پریوپم ارمایس دادم منفی بود دکترم گفت زود بوده الان پریود بابد میسدم نشدم فردا صبح میخوام بی بی چک بزنم

از خدا بچه سالم میخوام