2777
2789
عنوان

کی تا حالا ازمایش خلط داده

1622 بازدید | 9 پست

من باید ازمایش بدم قوطیهاشم اوردم ولی خلط ندارم از یکی شنیده بودم ببخشیدا اب دهنم میشه الان موندم چیکار کنم یه شربتم دکتر بهم داد که خلط اور هست با اونم خلط ندارم اونای که تجربه دارین چیکار کنم😑

❖ میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشدꔷ͜ꔷ  🙃‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوتا حبه سیر بزار سوراخای دماغت یساعت وایسه فین دماغتو بجا خلط بریز😂😂😐

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
مشکلتون چیه مگه؟😔

سل داشتم الان یه دوره قرص خوردم باید دوباره ازمایش بدم ببینم خوب شده یا هنوز تو بدنم هست

❖ میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشدꔷ͜ꔷ  🙃‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه.
 یه دوتا حبه سیر بزار سوراخای دماغت یساعت وایسه فین دماغتو بجا خلط بریز😂😂😐

😂😂😂باید خلط ریه باشه

سل داشتم الان یه دوره قرص خوردم باید دوباره ازمایش بدم ببینم خوب شده یا هنوز تو بدنم هست

علائمش چی بود؟ چون من همش سرفه دارم ۷ساله سرفه ی بدون درد آب ریزش ‌صدای خس خس توخواب بیداری تنگی نفس خلط پشت گلو.

علائمش چی بود؟ چون من همش سرفه دارم ۷ساله سرفه ی بدون درد آب ریزش ‌صدای خس خس توخواب بیداری تنگی نفس ...

سرفه بیشتر ا ز دوهفته علائم سل هست من کاهش وزن شدید سرفه تب لرزبیحالی عرق شبانه جوری که لباسم خیس میشد کامل بیاشتها شدم شدید قفسه سینم درد میکرد تنگی نفس پشتم طرف کتفم درد میکرد من کلا زمین گیر شدم دو ماهم از این دکتر به اون دکتر طول کشید تافهمیدم 

علائمش چی بود؟ چون من همش سرفه دارم ۷ساله سرفه ی بدون درد آب ریزش ‌صدای خس خس توخواب بیداری تنگی نفس ...

یه ازمایش بده منم سرفم یه سال بود اولش علائم نداشتم تا بعدش بروز کرد

سرفه بیشتر ا ز دوهفته علائم سل هست من کاهش وزن شدید سرفه تب لرزبیحالی عرق شبانه جوری که لباسم خیس می ...

😔😔😔😔😔 من اصلا تب ولرز و بدن درد و بی اشتها نیستم فقط همونایی ک گفتم معلوم نیست چمه