2777
2789

بگو غلامتم تعصبتو میکشم

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استیکر قلب.. 

معمولً باز خورد تکالیف رو نباید جواب داد. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

خواستم ج کامنتتو بدم که دیدم تاپیکت قفله...

من بد متوجه شدم به خدا فکر کردم گفتی تو یه تاپیک حس ششم به یکی گفته رشته مورد علاقت قبول نمیشی اونم ناراحت شده...خوب نخوندم نفهمیدم خودت بودی...

بعد ببین خواهری من خودم کلی اینجوری سرکار گذاشتم مثلا رنگ چشم و اینا ازم میپرسیدن تا مطمئن شن حس ششمم به خدا بعضی وقتا اتفاقی درست میگفتم!!!!!

البته من با وجدان بودم و آخرش میگفتم الکی گفتم 

تا اعتقاد پوچشون از بین بره 

ببین من نمیگم حس ششم الکیه...این یه حسیه که هممون داریم ولی اونایی که ادعا دارن حسشون قویه زر میزنن به خدا 

حتی اگه قوی هم باشه باز حتمی نیستتتتت 

بعدم حس خودمون برا خودمون قوی تره تا دیگران 

اصلا به حرفش اهمیت نده..

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   
خواستم ج کامنتتو بدم که دیدم تاپیکت قفله... من بد متوجه شدم به خدا فکر کردم گفتی تو یه تاپیک حس ششم ...

نه تو تاپیک دعوا راه افتاده بود واسه این قفل کردم 

واقعا دورغ نگفتین درست گفتین منی که بخوام با حرف اون بازی کنم دیگه باید... من کلا نباید بپرسم واقعا کسی نیست که بتونه به این سوالا جواب بده

من کلا نمیدونم چرا میپرسم که بعدش به اینا فک کنم 🤦🏻‍♀️دیگه تصمیم گرفتم اول و آخرم باشه 

آره شمارم یه چند جا دیدیم ولی واقعا آره شمام با وجدانین آخر سر میگین همینجوری گفتم 😂

ولی بعضی ها واقعا سرکار میزارن 

یه بار یکی گفته بود به یه دختر تا دو ماه واست خاستگار می‌یاد اینم باور کرده بود بیچاره اومده بود تاپیک زده بود که آخه حس ششم گفت نیومد خاستگار 🙂💔

نه تو تاپیک دعوا راه افتاده بود واسه این قفل کردم  واقعا دورغ نگفتین درست گفتین منی که بخوام ب ...

در کنار تلاشی که میکنی دعا کن هرچی که برات خوبه برات پیش بیاد و بهش علاقه مند شی از ته دلت به خدا بگو که ببین خدا من دارم تمام تلاشمو میکنم کمکم کن ادامه بدم و خسته نشم و...به اون چیزی که لیاقتشو دارم برسم...

وقتی تلاش کنی معلومه که به خواست میرسی آجی نازم..

نفهمن دیگه..نمیدونم کی میخوان بفهمن حس ششمای اینجا چرتن

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   
در کنار تلاشی که میکنی دعا کن هرچی که برات خوبه برات پیش بیاد و بهش علاقه مند شی از ته دلت به خدا بگ ...

بله درسته دعا و نزدیک بودن به خدا خیلی مهمه ایشلاه مهربون ترین 😍❤️😘

از چرتم اونطرف تر 😕💔