2777
2789

امسال اولین سال کنکورمه 

اگه قبول بشم ک هیچی اگه نشم بشینم ی سال دیگه بخونم شاید قبول شم یا برم ی کاری یاد بگیرم شاغل شم 

و اینکه ی کار مناسب برای خانم معرفی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا هدف بزای خودت مشخص کن.. و درس بخوون

من اول رفتم سرکار.. بعد دیدم همه لیسانس دارن حس بدی پیدا کردم و بی هدف درس خوندم لیسانسم حسابداری بود شغلم گرافیک.. نمیدونی الان از اینکه توی زندگیم به وقتش هدف نداشتم چقدر شیمونم..

اگه درس‌خونی و هدفت یه رشته‌ی خوبه، ارزش داره یه سال دیگه هم براش وقت بذاری.

اما اگه هدف خاصی نداری اولویتت کار باشه ولی درس رو کامل ول نکن، همین امسال هرچی قبول شدی برو

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

درس بخون دانشجو شدی کار هم یاد بگیر الان همه یه لیسانس دارن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
لطفا هدف بزای خودت مشخص کن.. و درس بخوون من اول رفتم سرکار.. بعد دیدم همه لیسانس دارن حس بدی پیدا ک ...

منم دودلیم سر همینه ک الان خیلیا لیسانسو دیگه دارن بعد من تا دیپلم بخونم فقط 

خیلی وقتام ب همین فکر کردم ک بعد ی مدتی خاستم دوباره میخونم

اما الان مگه چ بدی داره ک بعد چنسال درستون خوندین؟

منم دودلیم سر همینه ک الان خیلیا لیسانسو دیگه دارن بعد من تا دیپلم بخونم فقط  خیلی وقتام ب همی ...

خیلی بدی داره.. اول اینکه تو دانشگاه یکم از بچه ها دور میفتیبه خاطر سنت

دوم اینکه وقتی تو کاری هستی هر چقدرم به دردنخور باشه چون حقوق داری برات سخته بری تو رشته خودت با حقوق کمتر کار کنی تا تجربه بدست بیاری

سوم اینکه اون مدتی که با دیپلم سرکاری بخاطر اطرافیان و همکاران تحصیل کرده احساس کمبود میکنی

چهارم اینکه بعدش برای جبران کمبود و صرف گرفتن مدرک هر رشته ای شد میری و درس میخونی که خیلی بده من اگه تجرله الانو داشتم یا پزشک بودم یا برنامه نویس

من خودم به شخصه خیلی پشیمونم.