2777
2789

سلام دوستان میخوام یه تجربه ای ک دارم بهتون بگم تا اونایی ک تو این راه هستن یا اونایی ک تازه میخوان شروع کنن ناامید نشن و ادامه بدن

بیشتر حرفم با اونایی ک بالای ۳۰ سال هستن 

لطفا ورزش کنید حتی یه تایم کوتاهم باشه مشکلی نیست مداومت کنید تو ورزش حتی اگه رژیم هم نداشته باشید ب مروز زمان تغییرمیکنید شک نکنید چون تجربه کردم بهتون میگم

و اونایی ک نمیتونن رژیم بگیرن باور کنید فقط قند و شکر حذف کنید نمیدونید چه لطف بزرگی به بدنتون میکنید اشتباه نکنید منظورم این نیست غذا یا میوه یا شیرنی که توش شکر یا قند داره منطورم خمون قندی چایی میخوریم و همون شکرسفید ک چای شیرین درست میکنیم شاید عجیب بیاد بهتون بگید فقط با اون دوتا حذف چی میخواد تغییر کنه  بهتون قول میدم شک نکنید تغییرو میبینید  این مورد هم تجربه خودمه

مطلب دیگه لطفا حرکات کششی انجام بدید حرکات اصلاحی انجام بدید خیلی زمان بر نیست حتی اگه ورزش نمیکنی این حرکات انجام بده ببین چقدر فرم بدنت زیبا میشه من قوز پشت داشتم کامل برطرف شده صاف صاف باور کنید هر کاری ک بکنید تغییر میکنید شک نکنید

کارای خونه و کارای بیرونی جزو ورزش حساب نکنید شاید لاغر بشید ولی یه لاغر ورزشکار با یه لاغر کی بر اثر فشار کاری لاغر شده زمین تا اسمونه 

حالا ببین اگه همه نکاتو رعایت کنی مثلا رژیم و ورزش خوب و حرکات کششی انجام بدی یه تغییر فرازمینی داری 

اخرین مطلب اگه ورزش میکنی یا رژیم‌میگیری اصلا بخودت سخت نگیر مثلا اگه یه روز ورزش نکردی یا دو روز رژیم رعایت نکردی  یا مسافرت بودی اینا مهم نیست مهم اینه کامل کنار نزاری هرجا ک قطع کردی دوباره شروع کن  بدن حافظه عضلانی داره یعنی تویی ک ورزش کردی به هر دلیلی چند ماه قطع کردی و حالا تازه داری شروع میکنی با کسی ک اصلا ورزش نکرده و تازه شروع کرده تو زودتر تغییر میکنی 

بعد ۳۰ سالگی چه خوشت بیاد چه نیاد چه ژن خوب داشته باشی چه نداشته باشی نهایت چندسال بعدش یا خیلیا زودتر از سن ۳۰ متاسفانه با خوشبختانه اثار پیری نم‌نم ریز ریز نمایان میشه با هر چقدر عمل کارای دیگه شاید روندش چندسال عقب بیوفته ولی به هرحال نمایان میشه بس شروع کن به بدنت لطف کن 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولم کنمن حاضرم همه چیز را حذف کنم جز قند و شیرینی و گرنه مفت دنیا برام گرونه

کمش کن.‌منم نمیتونم صفرش کنم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

😂😂 من خیلی سال حذف کردم   روغنم تقریبا حذف کردم   چی بشه بخوام کیک و شیرینی و اینحور چیزا بخورم 

در صورتی که قبلش یه کیک دو کیلویی برای دو نفر میگرفتم نر روز میخوردم خیلی کیف میکردم   ولی وقتی نخوری بدن دیگه کم کم پس میزنه و خودش نمیخواد

عزیزم من میخام سرم و شونه هام تو یه راستا باشن اما سرم به سمت جلوعه چه ورزشی کنم

غبغب انداختن

و گوشی که دست می گیری زیاد خم نشو رو گوشی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

منظورم قند و شکری ک خونه داریم بوداا

واقعن اون دوتارو فقط باچایی بیشتر مصرف داریم خیلی راحت میشه جایگیزن کرد

شیرنی هم هر روز ک نمیخوری تو مناسبتها بیشتر خورده میشه ک اون روزا باشه بخور ولی ورزشت چند برابر بکن یه تنبیه کوچیک کن خودتو 

ببین همجوره دارم باهات را میام باز میگی نمیتونم😡

مثلا مربیتم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

عزیزم من میخام سرم و شونه هام تو یه راستا باشن اما سرم به سمت جلوعه چه ورزشی کنم

ورزش هارو از یوتیوب دانلود کن.‌عالی ن و اسون.‌من الان بگم متوجه نمیشی، با چوب تِی ، دستت رو بکش عقب کتفت و اهسته به سمت عقب فشار بده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

کلمه به کلمه اش رو تجربه کردم و تایید می کنم

من هنوزم اضافه وزن دارم اما فرم بدنم زیباتر شده پوستم شاداب تر شده سلولیت خیلی از قسمتای بدنم کم شده یا از بین رفته چهره ام شاداب تر شده شکمم شل و اویزون نیست فقط کمی بزرگه و حس سلامتی و نشاط دارم و گاهی افسرده میشم اما کوتاه مدته

خیلی از ما از ترس جهنمی که ندیدیم نماز می خونیم اما برا نرفتن به جهنمی که دیدیم و اسمش پیریه حاضر نیستیم نمازی که اسمش ورزشه رو انجام بدیم