2777
2789

زنگ بزن نظافتی ها قیمت بگیر 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن نظافتی ها قیمت بگیر 

زنگ زدم، نظافتی ها نیروی خانم 7 ساعت 230 تومانه 

خواهرم میگه این چون مثل نظافتی ها نیست و بهتر تمیز میکنه باید بهش بیشتر بدی از 230

میگه نظافتی ها بد تمیز میکنن، این چون شخصیه خوب تمیز میکنه 

از شرکت های خدماتی نیست، یکی از آشنا ها معرفی کرده بهم  روم نشد از اون آشنا بپرسم شما چقدر بهش ...

یکی چند ماه پیش اومد از شرکت ۳۵۰ گفت ما ۴۰۰ دادیم ۵۰ برا خودش اضافه زدیم ناهارو میوه شیرینی هم دادیم کار زیادیم انجام نداد بستگی ب حجم کارا داره یه چیزی بده راضی باشه

باید بپرسی هزینه اش ساعتی چقدر  این که دیگه خجالت نداره امکان داره هر کسی یگ نرخی داشته باشه

از خود خانم نظافتچی پرسیدم دستمزد تون چقدره، گفت هر چقدر خودتون دادید، اصلا قیمت بهم نگفت 

شرکت خدماتی برای ۸ ساعت ۲۵۰ میگیرن .شما چون شرکتی نیست با ناهار ۲۰۰ بده فکر میکنم خوب باشه 

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه
شرکت خدماتی برای ۸ ساعت ۲۵۰ میگیرن .شما چون شرکتی نیست با ناهار ۲۰۰ بده فکر میکنم خوب باشه 

یعنی به نظر شما شرکتی ها بیشتر میگیرن؟ 

شرکتي ها ناهار با خودشونه یا ما؟ 

من به این خانم نهار میدم و سر 7 ساعت میره، حس کردم 200 کمشه، گفتم 250کنم 

یک روز کامل حقوقش ۲۰۰ تومان کار معمولی و ۳۰۰ برای کار خیلی خوب 

نه این خانم 7 ساعت کار میکنه، و کار کاملا معمولی در حد جارو و طی و گردگیری، 

این هفته بهش 200 دادم ولی حس کردم کمه