2777
2789
عنوان

شوهرم منو جلو پدر و مادرش سکه ی پول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 78 پست

محل نده دهن به دهن نکن با مردی ک دست بزن داره

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توت رو زد؟ تو هم نگاش کردی؟ نتونستی بزنی با لگد تو شکمش؟

منم زدم ولی اون مرده زورش بیشتره انقد تو سر و صورتم زد و موهامو کشید😭دوس دارم بمیرم.اصلا خونه نمیاد همش پیش پدر و مادرشه هر جا بخوان برن این میبره.اصلا پیش ما نمیاد جایی نمیبره همش هم بی احترامی میکنه جلوی خانوادش تحقیر میکنه در صورتی ک بخدا خرج خودمو پسرمو من میدم

نمیخوام ناراحتشون کنم.سر زندگی گند من پیر شدن😭

اها حق میدم بهت 

بلاخره مادری پچه کوچیک داری

ولی بهتره با یکی مشورت کنی حتما والدین باشن بهتره لازم نیست یگی ما با هم خیلی بدیم اینا فقط توضیح کوتاه بده بگو شوهرم اهل سازش نیست..

:(

شوهراتون خواستن کتکتون بزنن با پا محکم بکوبید بین پاشون، هم از خودتون دفاع کردید هم ی کار خیر کردید ک نسل همچین حیوونی منقرض بشه

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
منم زدم ولی اون مرده زورش بیشتره انقد تو سر و صورتم زد و موهامو کشید😭دوس دارم بمیرم.اصلا خونه نمیاد ...

پس درخواست طلاق بده بچه هم فعلا ماله خودت هست اونجا زندانه خانه نیست دیگه 

جلو پدر مادرش شمارو کتک زد؟

منم شوهرم چن بار جلو مادرش کتکم زده همش مادرشو به من ترجیح میده سر هر چیز الکی کتک میزنه فحش میده با اینکه بچه ام دارم تصمیم به طلاق گرفتم