2777
2789
عنوان

حد و مرز رابطه با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 26 پست

جزئیات رو نگو

ولی کلیات رو بدونه بد نیست

زمانی با مادرت خصوصی صحبت کن که همسرت خونه نیست

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

ن لزومی نداره من خودم خیلی چیزاروب شوهرم نمیگم.....واسه همین مامانم خیلی حرفاروبهم میزنه میدونه ب کسی حرف نمیزنم برعکس اون یکی خواهرم هرچیزی اتفاق بیفته توخونه مامامنماایناکف دست شوهرش میذاره واسه همین خیلی حرفاروبهش نمیزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه زمانی که خونه است با خانوادت صحبت نکن یا صحبتم میکنی در حد حال و احوال و حرفای معمولی. بعد مگه ایشون گزارش ریز خانوادش رو به شما میده؟ اسرار خانواده رو به هیچ وجه نباید به همسر گفت چون حریم خصوصی افراد خانواده باید حفظ شه.

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
خب ماهم پروییم شوهرم پچ پچ کنه ناراحت میشم وقتی بیرونه میتونه تنهایی بحرفه اگ بخواد من ندونم

والا من ناراحت نمیشم بدونم مسئلع خانوادگیع

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

حالا ما یه فامیل داریم زنش بخواد با کسی صحبت کنه باید بزاره رو آیفون تا آقام بشنوه😏 حالا فرقی نمیکنه با کی خواهر برادر پدر با دوست با هرررکی باید رو آیفون بزاره یعنی از شعور بویی نبرده شاید یکی دلش بخواد بترکه یچیزی میخواد بگه 

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️