2777
2789
عنوان

خانمای باهوش کیا قلک طلا سوتی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5876 بازدید | 49 پست
19 ولی خیلی ولخرجم

منم مث تو. هر چی دستم میومد میدادم لباس و اولزم ارایش. الان فقط در حد نیاز میخرم. خودمم با گوشی کار میکنم و جمعش میکنم. 

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه لطفا بهم توضیح بدی چطوری باید بخرم این رو؟منم مقدار کمی پس انداز دارم در حد 400 اینا هی د ...

برو طلای کم اجرت بگیر 

ولی کم اجرت هم باید بگردی مثال یکی اجرت ۵ درصد میفروشه یکی ۷ درصد  در کل از پول خود طلا ۷۰ ۸۰ تومن بیشتر میدی بهش  دیگه مالیات و احرت ساخت  و سود نمیگیره همون ۸۰ ۷۰ تومن که اجرته اونو میگیره 

ولی اگه پولت کمه برو مثل ما طلا سوتی بگیر  از ارزش پولت هم کم نمیشه 

فقط ببسن بخاطر پول اتکتش خیلی روش نکشن 

عزیزم به نظرتون کار درستی هست با پولی که زیر یه تومن هست برم از اینا بخرم؟یا برم لباس بخرم؟قبلا با ا ...

عزیزم لباس و لوازم  ارایش و  ... به اندازه جوابگو هست 

ولی به عنوان پس انداز که نه 

بتظر من این کارو انجام بدین 

اینم طلا هست دیگه. فقط وزنش پایینه. من خودم ی قرعه هم دارم 5 تومنه. اون در بیاد سکه هامو هم میفروشم ...

اگه پول دستت میاد این کارو نکن اصلا 

به نظر من اشتباهه 

منم پولم تو سپرده اس ولی واقعا اشتباهه

اگه پول دستت میاد این کارو نکن اصلا  به نظر من اشتباهه  منم پولم تو سپرده اس ولی واقعا ا ...

چقدر پول داری تو سپرده. اخه با سودش میتونم یه قرعه بنویسم 

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

من اصلا ولخرج نیستم شوهرم کارتش در اختیار من بود ولی ازش نمیشد مبلغ زیادی برداشت کنم برای خودم ، کم کم شروع کردم که تو قرعه کشی ثبتنام کنم اولین قرعه ام یک مسلیون بود کم کم شد ۳ تومن باهاش قرعه کشی اسم نوشتم یواشکی پول قرعه میدادم در میومد میذاشتم روش تو بلند مدت الان رسیدم به ۷ میلیون اما دیگه قرعه کشی پولی که بهت میده اصلا به کارت نمیاد با این نرخ تورم با خودم فکر کردم گفتم بجایه قرعه بدم به طلای سوتی ارزش از دست رفته پول توی بانکمم سود طلا جبران میکنه ، البته یه ۷ تومن جداهم دارم ولی فعلا نمیتونم بهش دست بزنم .

توی ۴شال ۱۰ تومنی راحت جمع کردم 

تازه برا خونمم وسیله گرفتم 

همیشه برای. خودتون پشتوانه مالی داشته باشید هیچ وقت به مرد نمیشه اعتماد کامل کرد ، من الانم که الانه شوهرم نتونسته بفهمه من چقدر پول دارم 😎

چقدر پول داری تو سپرده. اخه با سودش میتونم یه قرعه بنویسم 

۴ تومن توی سپرده دارم ماهی ۲۰۵ هزار بهم میده 

با این وضع گرونی هیچی نیست 

من چون شوهرم پول دقیق ماه ب ماه بهم نمیده مجبورم این کارو کنم وگرنه کلشو میدادم به طلا 

۴ تومن توی سپرده دارم ماهی ۲۰۵ هزار بهم میده  با این وضع گرونی هیچی نیست  من چون شوهر ...

برا 5 تومن 205000 تومن میده؟ چ زیاد

اهان چیکارمیکنی سودشو

ماهی ۱۰۰ میدم به قرعه کشی تا تموم بشه با ۱۰۰ باقی مونده طلا میگیرم 

قرعه تموم که شد ماهی ۲۰۰ میدم به طلا 

به امید خدا یارانه رو بیشتر کنن اونم میدم به طلا 🤣🤣🤣

اونم جدا ۱۰۰ دستمه لازمم نشد میذارم رو ۱۰۰ هر چقدر شد طلا سوتی میخرم انشاالله 

جیک و پوکمو ریختم تو نی نی سایت 🤣🤣🤣جاریا نخونن صلوات