2777
2789

دیگه تا چند تا ادم نمیرن اون عروسی سر نمیگیره ؟😐

الان دقیقا تو همون حالتم. 2 ابان عروسیم بود عمو شوهرم مرد هنوز چهلمش نشده یکی دیگه 👀

شانس_ما_رو# _باش

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدم . محل نذاشتن عروسی گرفتن .

مثلا خواهر شوهرم . عروسی دخترش بود. پدرشوهرم فوت شد .

۴۰ نشده عروسی گرفت من نرفتم . فیلماشونو دیرم یه رقصی میکرد انگار باباش فوت نشده :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

عروسی دختر خالم سه بار عقب افتاد

دفعه اول عموشون فوت شد  دفعه دوم شوهر اون یکی خالم  دفعه سوم پدربزرگم   آخرم با یه مهمونی کوچیک رفت سر خونه زندگیش 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

منم قبل عقدم شوهر عمم به رحمت خدا رفت که خیلی جوون بود واقعا شرایط بدی بود 

بعد از ۶ ماه از فامیل های همسرم فوت کرد یه جوون ۳۰ ساله اونم شوک بدی بود 

بعد یکی از آشنایان پدرم فوت کرد 

بعد دیگه سریع عقد کردیم دیدیم همه دارن میمیرن 

ن اینجوری فکر نکن 

آن شالله ب زودی یه عروسی باحال بگیرید 

منم عروسیم بخاطر فوت یکی از اقوام عقب افتاد 

اما برا ما بد نشد 

ازسر فرصت کارمون کردیم 

هول هولی نشد هیچی 

ب قسمت خوبش فکر کن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

جاری دوستم نامزد کرد 

اول عموش مرد ک برادر زاده مادر شوهرش بود 

چهلمش نشده داداشه مادر ضوهرش ک بابابزرگه دوستمه چهلمش نگذشته اون یکی داداشه مادز شوهره بعد خواهرش اوتروزم میگفت خواهر زاده مادر سوهره مرده جاری هم میره مشهد جای عروسی

کسی هم‌فوت میشه نهایت تا چهلم باید عروسی عقب بیفته .زنده هارو ول میکنیم‌میچسبیم ب مردگان دیگ مرده تموم شده دیگ باعقب انداخت عروسی اون ک زنده نمیشه 

طرف ۹۰ سالشه میمیره عروسی دوتا جوون ۲۰ ساله یکسال عقب میفته بالاجون اون دیگ خوشی دنیارو دیده این جوون هارو دریابید 

😏