2777
2789
عنوان

عینکی ها بیان 😅

226 بازدید | 19 پست

سلام دوستان.

من مدت کوتاهی هست به جمع عینکی ها پیوستم. 😁

اما با یه چالش روبرو شدم.

شما چه جوری شیشه ی عینک تون رو تمیز می کنید؟

اسپری مخصوصش رو امتحان کردم خیلی کارساز نبود.

ممنون می شم تجربیات تون رو در اختیارم بذارید.

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستمال مخصوص داره دیگه باهمون

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

اسپری عینک و دستمال عینک 

هر ماه هم با ریکا میشورم قشنگ متولد میشه دوباره 😂😂

دستمال عینک خوب بگیر خیلی تاثیر داره 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
دستمال مخصوص داره دیگه باهمون

اصلا تمیز نمیشه اون جوری که مد نظرمه 

یه کم وسواس دارم فکر می کنم 😅

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
از این دستمال عینکی خوب بخر گرونه ولی می ارزه من خالم 400 گرفت

مرسی حتما

فقط یادت باشه عینک رو جایی جا نزاری🥴😂😂 من عینکی ام💖🤍💖

چشم

تا الان که فقط ۱ بار پرتش کردم روی زمین اتفاق خاصی پیش نیومده 😂😂