2777
2789

اصلا حوصله ندارم.هفته پیش هرروز رفتم.اما از ۵شنبه نه.پاهام ورم داره راه میرم خیلی بد میشه.از طرفی تهوعم دارم.کمرمم یکطوری شده منم ترسو تنهام هستم میترسم برم پیاده روی وسط راه کیسه آبی چیزی پاره شه.اصلا حسش نیست تنهایی هم باعث شده بترسم از راه رفتن

خدایا شکرت بابت این تو دلی که بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم من زایمان اولم خیلیییی کم پیاده روی کردم

دور از جون شما پدرم در اومد. تنبلی کردم.۱۴ ساعت درد کشیدم. نه دهانه رحمم باز شد نه بچه پایین اومد. خیلی بد بود

خداجون کمکم کن بتونم این کوچولو رو اون جوری که تو دوست داری بار بیارم😘😘😘
آره عزیزم من زایمان اولم خیلیییی کم پیاده روی کردم دور از جون شما پدرم در اومد. تنبلی کردم.۱۴ ساعت ...

😒😒😒😒ای بابا.خیلی بی جونم.میخوام شام درست کنم گریم گرفته

فقط میتونم بگم به خودت رحم کن و پیاده روی کن

خداجون کمکم کن بتونم این کوچولو رو اون جوری که تو دوست داری بار بیارم😘😘😘
کسی میتونه بگه از چه زمانی باید تحت نظر دکتر بود؟من ۳روز از پریودم گذشته امروز بیبی چک زدم مثبت بود

قبل از اینکه تیتر بتا بدی برو دکتر تا ازمایش های لازم دیگه هم برات بنویسه ی دفعه باهم ازمایش بده واسه سونو گرافی هم ۸ هفته برو 

تو ک لگنت متوسط تا بچه خیلی تپل نشده باید زود زایمان کنی شام مام و ولش کن الان کارای مهم تر داری امشب ب شوهرت بگو واسه شام خودش یکاری بکنه ی آهنگ  شاد بزار بزن نت ورزش دوران بارداری یکم ورزش کن

کسی میتونه بگه از چه زمانی باید تحت نظر دکتر بود؟من ۳روز از پریودم گذشته امروز بیبی چک زدم مثبت بود

تا سونو اول ک میری مواظب باش.از الان برو زیرنظر دکتر

تو ک لگنت متوسط تا بچه خیلی تپل نشده باید زود زایمان کنی شام مام و ولش کن الان کارای مهم تر داری امش ...

دلم نمیخواد طبیعی😓😓😓😓اصلا دوس ندارم جایی ام سز قبول نمیکنه