کسی بوده انجام داده باشه و هرچی می خونم یاد نمی گیرم بچه کوچیکم بعد دیدن یه بنده خدایی پشت هم اتفاق براش پیش میاد لطفا کسی بلده شکستن تخم مرغ برای چشم زهم بهم یاد بده ممنونم پیشاپیش ممنونم که اگه اعتقادی ندارین نظر ندید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسفند و نمک و یه سکه میذارم کنار رو تخم مرغ با یه مداد اسم کسایی رو که اخیرا دیدم میگم و به جای هر کدوم یه دایره میکشم بعد میذارم تو نایلون و لباس کسی که چشم شده میپیچم دورش اسمایی رو که رو تخم مرغ گفتم و میگم و فشار میدم بعد شکستن میدمش به آب روون نمکم و اسفند و باهم دود میدم صدقه رو هم میندازم صندوق صدقه
اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد
فک کنم اینجوریه دور سر اون آدم میچرخونی با خودتم ورد دوری از چشم میگی که مثلا چشم حسود بترکه واینا بعدم از خونه پرتش میکنی تو کوچه .اگه اینکارو نتونستی بکنی میتونی بشکونیش تو ظرفشویی و بزاری بره تو راه آب
ما با مداد رو تخم مرغ ضربدر میزنیم اسمارو یکی یکی میگیم علامت میزنیم.ی تیکه نون و نمک روی تخم مرغ میذاریم ی دونه سکه پایینش بعد میچرخونیم بالاسرش بدون هیچ فشاری یکی ایکی اسمارو میگیم خودش ترک میخوره یهو میشکنه
بعد پسرت رو رو به قبله بزار وسط دو پا تخم مرغ رو به زمین بزن
وقتی می خواهید تخم مرغ رو بزنی زمین بخون
بسم الله و علی اسم الله و اسمُ العین
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖
مگ اینا کار کنو شماس باید کسی بشکنه ک ب دستش بیاد اونا تخم مرغ رو فشار نمیدن بین انگشت نگه میدارن خودش منفجر میشه باید طرف ب دستش بیاد ینی هم خودبخود بشکنه هم بعد شکستن واقعا چشم زخم از بین بره خودت نمیتونی!!!!
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖