2777
2789
عنوان

غده چربی (لیپوم)

6204 بازدید | 16 پست

کسی دیدین توده ی چربی روی شکمش داشته باشه ؟

اگه اره میشه بگین که شکل ظاهریش چطوره ؟چون توی شکم فرق میکنه 

محیط شکمی خودش چربی داره ،،واسه همین میخوام بدونم چجوریه

عزیزم اول باید سونوگرافی بدی و آزمایش خون با دیدن این چیزا مشخص نمیشه

و اینکه پیش یه دکتر حاذق برو ن هر دکتری

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
عزیزم اول باید سونوگرافی بدی و آزمایش خون با دیدن این چیزا مشخص نمیشه و اینکه پیش یه دکتر حاذق برو ...

ممنون 

ازمایش خون دادن  مشکلی نداره

سونو تازه دکتر نوشتن

درد هم نداره خدارو شکر ،،،دیروز دکتر بردیم 

کلا وضعیت گوارشیش مثل همیشه هست 

فقط این توده قابل لمسه هست 

دکتر گفته سونو کنین با جراح مشورت کنین حتی اگه لیپوم هم باشه دکتر جراح باید ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول باید سونوگرافی بدی و آزمایش خون با دیدن این چیزا مشخص نمیشه و اینکه پیش یه دکتر حاذق برو ...

چون بعضی از بیماری ها مثل معده و روده و طحال باعث ایجاد توده میشن روی شکم ،،،نگران شدم 

خواب و اروم ندارم خواهر 

سریع به امید خدا سونو ببرمش

التماس دعا 

ممنونم که باصبر و حوصله جواب دادی 

ان شالله تنت همیشه سالم باشه 

خدا پشت و پناهت عزیزم🌺❤️

ممنون  ازمایش خون دادن  مشکلی نداره سونو تازه دکتر نوشتن درد هم نداره خدارو شکر ،،،دیرو ...

عزیزم بهترین جراح برید حتما و حتما سونوگرافی مشکل ذکر کنید تا دقت بیشتری کنه

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
ممنونم که باصبر و حوصله جواب دادی  ان شالله تنت همیشه سالم باشه  خدا پشت و پناهت عزیزم🌺 ...

خواهش میکنم عزیزم 

ممنونم که باصبر و حوصله جواب دادی  ان شالله تنت همیشه سالم باشه  خدا پشت و پناهت عزیزم🌺 ...

ایشون لیپومش درحال زیاد شدن هست ؟همسرمن توکمرش وبازوش داشت الان توشکم زده سینه ولی اونی ک توسینش ازهمه ببزرگتروگردتر یجوریع اسم نگران شدم منم واینکه ارثی دارن

وخدایی که بشدت کافیست
ایشون لیپومش درحال زیاد شدن هست ؟همسرمن توکمرش وبازوش داشت الان توشکم زده سینه ولی اونی ک توسینش ازه ...

برای پدرم همون نقطه که بوده هست

مثلا با لمس مشخص میشه 

وفقط همونجا هست 

پیش دکتر جراح هم نبردیم

سونو بردیم که گفت سالمه مشکلی نداره 

میگن اگه اذیت کنه برش میدارن

دکتر جراح قشنگ متوجه میشه

ان شالله که چیزی نیست

چربی ها نرمه و کاملا به دست میاد ؟درد دارن؟

برای پدرم همون نقطه که بوده هست مثلا با لمس مشخص میشه  وفقط همونجا هست  پیش دکتر جراح ه ...

همسرمنم یعالمه داره 

ولی این یکی برجستگیش بیشتر مشخصه بنسببت قبلیا

ماقبلا نشون دکتردادیم قبلیارو گفت مهم نیست دست نزن اصلا تاوقتی درد بیاد یااذیت کنه 

ولی هیچکدوم درد ندارن 

بقیه کمتر مشخصه این بیشتر نمی‌دونم شاید دقیقا روسینش هست بیشترمعلومه 

حرکت می‌کنه زیردست 

خیلی هم نرم نیست دست میزنم مثل قبلباست ولی گردتر بزرگتر 

وخدایی که بشدت کافیست
همسرمنم یعالمه داره  ولی این یکی برجستگیش بیشتر مشخصه بنسببت قبلیا ماقبلا نشون دکتردادیم قبلی ...

عههه

خیره ان شالله

خدارو شکر که چیزی نیست

ولی دوست داشتی ببری یه جراح ببینه هم  خوبه

خیالت راحت میشه

دکتر میر حسین کاظمی 

متخصص طب مکمل :

* ویزیت حضوری و آنلاین

* تشخیص اصولی و صحیح مزاج

* تشخیص بیماری ها از طریق چهره شناسی ، عنبیه ، زبان ، کف دست و ویژگی های ظاهری

* ارائه ی سبک زندگی سالم مطابق با استعداد بدن شما 

* درمان با تدابیر طب مکمل ( سنتی)