2777
2789

لطفا بیایین و بهم بگید آیا نماز و دعا واقعا شما رو به آرامش دل رسوندن توی سختی زندگی؟؟ توی نماز کوتاهی میکنم از بس افسرده دارم میشم به خاطر مشکلات. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر با قرآن آرامش میگیرم، صوت قرآن گوش بده حتی اگه نمیخوای بخونی، فقط گوش بده 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

نماز عالیه.

فراز۱۴ جوشن کبیر رو برای آرامش بخون.

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

بله نماز اول وقت توسل به ائمه خوندن حدیث

خیلی رو من تاثیر گذاشت مخصوصا توسل به آقا امام حسین علیه سلام 

کلا با امام حسین حالم خوب میشه با اسمش با حرمش با روضه ش خیلی خوبه قوت قلبمه

همیشه ازش میخوام برام دعا  تو دعاهام به خدا میگم منو جواب کنی امام حسین و که جواب نمیکنی 

خیلی تاثیر داره امتحا کن

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام

برای خودم اینا باعث آرامش میشه :

نماز اول وقت 

قرآن (مخصوصا سوره یس و واقعه)

زیارت عاشورا و دعای توسل (منبع آرامشممممممم)

حدیث کساء

دعای ناد علی 

نماااااااااااز شب

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

عزیزم حتما کتاب شهدا روبخون کتاب عارفانه.بازگشت.سه ماه رویایی.بیامشهد.با بابا.مادرانه.آن سوی مرگ.شنود.دانلودودیدن برنامه ی زندگی پس از زندگی روهم بهت توصیه میکنم باخوندن اینجور کتاب ها آدم خودبخود بیشتر به نماز وروزه وقرآن خوندن خوبی کردن به دیگران و...راغب میشه سعی کن واقعا نمازت روباتوجه بخونی اگه بتونی دایم الوضوباشی به جای غیبت سعی کنی دیگران روبلخشی تاخداهم توروببخشه احساس میکنی روحت بزرگ میشه وکمترخودت روبامسایل جزیی ناراحت میکنی میدونی دنیا گهواره ای برای رشدوترقی روح ودرجات معنویمونه عزیزم

عزیزم حتما کتاب شهدا روبخون کتاب عارفانه.بازگشت.سه ماه رویایی.بیامشهد.با بابا.مادرانه.آن سوی مرگ.شنو ...

من خودم علاقمندم به این موضوعاتی که گفتی. اخیرا این قدر زندگی برام سخت شده که حتی توان نماز خوندن هم نداشتم.‌