2777
2789

دوست شدن هیچ معنی ای نداره 

جز اینکه برای آشنایی قبل ازدواج باشه 

و گرنه طیف زیادی از دخترا از این دوست شدن ها ضربه های بزرگی خوردن و اصلا سرنوشتشون عوض شده 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دوست بشم

به چی قراره برسم؟

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

من،چون میخاستم تمام عشق و دوست داشتنم تمام وقتم حتی تنها پسری ک باهاش بخندم چشمم  ب چشمش بیفته کسی باشه ک اومده ی عمر زندگیمو پیشم باشه و شخصیت خودمو با اسم دوست پسر پایین نیارم

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

من شدم ولی تنها دوست پسرم بود و شد همسرم البته کاش سنتی بود جذاب تره 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بله چون نمیخام خودم رو درگیر روابط کوتاه مدت و زودگذر کنم و به خودم ظلم نمیکنم

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.