2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم برای توراهیم🤰🤰🤰🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 147 پست
اره داریم خیلیم دوست داشتنی ولی خب من اصلا نمیپسندم ما ک همه جوره مجبوریم به فراموش کرون فرهنگ خودمو ...

نگفتیم فراموش کن زندگیتو میگی ما ایرانی هستیم خو اونا هم ایرانی هستن دیگه 

عربی خیلی اسماشون قشنگن ک

کی میخواین یاد بگیرین سلیقه ها متفاوته؟؟؟؟

شعر درمون نیست...دردیه معجون...از غم و خشم و جنون...کشتن تومون هر عشقی بود ...کی میگه حقیقت تلخه؟ترشه که همه چشمارو بستن..(نفرت می چکه از قلم صلح)             سیاهه پروندم ولی خب قلبم نه!             اون همه خفت و خاری پس کو؟  اون لحظه‌ی عاری از زاری و ننگ  اون بودنِ محترم حس قشنگ  از خستگی توی این قهقراها  چه کنیم،چه میشه و چه و این چراها  صورتای کبودِ ته بن بستا  صدای شیون زنها و گلدسته ها  از خون خشکیده تو حلقوممون  از قامت شکسته این همه جوون  از سری که حرف داره و شکسته میشه  یعنی اخرین درهای امیدم بسته میشه؟  گفتم آقا روی شما حکم میشه فردا  از این شکنجه و کشتن دست بردار  تو از اونچه هویت منه دوری  منو نمیشه شبیه خودت کنی زوری  تو داری می‌بری تو دنیا حیثییتمو  خار کردی به‌خدا شخصیتمو  من تاریخم پر بابک و کاوه‌س....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی از ارجحیتهام اسم ایرانیه.ولی اگه ایرانی نشد بین المللی و اگه اونم نشد فقط عربی نباشه.

تو نت بزن اسم های اصیل ایرانی خیلی زیادن دنبال این نباش ک حتما اواش مث ماهان باشه هر کسی اسمش مختص ب خودشه قرار نیست ک همیشه با برادرش جفت باشن 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
چند درصد مردم ایران مسلمانی انتخاب خودشونه؟ دین ک اجباره تو ایران 

خب اون درست

ولی  الان ۹۰ درصد کارای ما برگرفته از فرهنگ کشورای دیگس متاسفانه 

اگه اصالت ایرانی میخوایم حفظ بشه باید اونا رو هم درست کنیم نه فقط اسم که واقعا فرقی نداره ایرانی باشه یا نه *منظورم شخص شما نیست ولی خیلی از اینایی که از ایرانی بودن اسم حمایت سفت و سخت میکنن مشکلشون فقط با اسم عربیه*

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

ماهلین

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
خب اون درست ولی  الان ۹۰ درصد کارای ما برگرفته از فرهنگ کشورای دیگس متاسفانه  اگه اصالت ...

چون بقیه چیزا اجباره و فقط ی اسم تو دست خودشونه 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
اره من اونطوری فکر کردن توراهیم اسمه واقعا اونطوری نخون مثل ابراهیم کامل بخون توراهیم شاید باورت نش ...

نه اسمش توراهیم نیست.تو راهی منظورم بچمه که هنوز بدنیا نیومده.😂😂😂

پس همه کارامون با اصالت ایرانی باشه در ضمن نصف اسمایی که الان مد نظر دوستانه ایرانی هم نیست و مربوط ...

الان با همین آدما حرف از این سوشیانت و گرد آفرید بزنی میگن برای بچه سنگینه یا چنین و چنانه.

حالا درباره اون کاربر قضاوتی نمیکنم ولی نصف اینایی که دم از فرهنگ اصیل ایرانی میزنن ولنتاین و هالووینو از آبانگان و سپندار مذگان بهتر میشناسن.

اسم عرب اَخه ولی فرهنگ وارداتی غرب به به

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه اسمش توراهیم نیست.تو راهی منظورم بچمه که هنوز بدنیا نیومده.😂😂😂

هلن هم من خیلی دوس دارم

فک کن اسم بچه رو بذاری توراهیم😶🤣🤣🤣🤣

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
خوزستانی ها عرب هستن و ایرانی.  یعنی عرب ایرانی هم داریم 🙂

من به هیچ فردی از خطه سرزمینم توهین نکردم.ولی اسم عربی نمیپسندم.همسرم هم دوست نداره.واسه همون از کل گزینه هام حذف کردم.

الان با همین آدما حرف از این سوشیانت و گرد آفرید بزنی میگن برای بچه سنگینه یا چنین و چنانه. حالا در ...

نخیر من هرگز جشن اینجور چیزا رو نمیگیرم هرگز بعدشم هنوز گرد افرید و اینا جا نیوفتاده بعد واقعا تلفظش سنگینه کلی اسم ایرانی سبک و خوش اوا هست