2777
2789
عنوان

کسی بلده خوابمو تعبیر کنه؟؟

59 بازدید | 9 پست

تو خواب دیدم توی خونه برای دوتا شهید جا کندن و قرار بود بیارن دفنشون کنن.تعبیرش چیه؟

منم که باردارم میترسیدم پیش قبرا بخوابم

آرتام💙

شاید توی شهرتون شهید گمنام بیارن

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دیدن خواب شهید خوبه فقط تعبیرشو نمیدونیم

اگه بارداری، تعبیرش با کسای دیگه فرق داره، بچه ت خیلی سربه راه میشه ولی خود تو شاید مانعش بشی پس از همین الان دین و ایمانت رو قوی کن، گاهگاهی خیلی از دین و ایمان غافل میشی شاید گاهی نظام دنیارو برا مدتی قبول نداشته باشی، تو دین دم دمی مزاج شدی تغییر بده خودت رو

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
دقیقا همینطوره.ممنونم

خواهش میکنم گلم، ولی اینو هم بگم خیلی خوش اخلاقی 

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
از کجا فهمیدین؟

حسم اینه آدمی هستی که با دوست و دشمن گرم میگیری، یادت نمیره چی سرت آوردن یا چه حرف هایی بهت گفتن ولی مدلت اینجوریه به روی طرف نمیاری، من اینو از خوش اخلاقیت میدونم