2777
2789

کارهای هنری زیادی انجام میدم به ترتیب براتون میزارم عزیزان..فروش دارم با قیمتای مناسب...اگر میشه کامنت بزارید که تاپیکم بره تو پر بازدید ها دلمو شاد کنید😘😘😘

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیچ اینستا؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

یه رمان  دانلود کن تیکه تیکه بذار بگو که رمانه چند قسمتیه  بخونن میان من یکیو دیدم که اینکارو کرده بود 

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 

عزیزم چنلت جوین شدم ولی هیچ فعالیتی نداری توش که میخواستم جدیدترین هارو با قیمتاشون ببینم همه رو بذار لطفا مرسی

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆