2777
2789
عنوان

بچم مریضه بیدام تب نکنه6.😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 36 پست

اسپری آب نمک برا بینی نداری؟اون عالی ه...

شربت استا یا بروفن هم بده

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من وقتی تب میکرد نصف شب میبردم مراقب باش تب نکنه اسپری نمکی بزن تو بینی اش آروم بتونه نفس بکشه ...

ت خاب اسپری بزنم؟ 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ت خاب اسپری بزنم؟ 

نمیدونم راستش دختر من نمیزاشت تو خواب میزدم ولی تو نزن وقتی بیدار شد اسپری کن منم دخترم س سالشه دو روز بستری بود بخاطر تب اش تنها بودم خیلی سخته الان اسپری و میدم دست خودش ب حالت بازی میگم ببین پیس پیس میکنه دیگه با کمک خودش میزنم

چرا ولی میترسم هی بیدار میشه. دماغش کپه

چند بار دماغشو با دستمال کاغذی نرم بگیر گریه بیوفته هم خوبه همین طور بگیر حسابی دماغش خالی میشه

چند قطره آب جوشیده گرم توی هر سوراخ دماغش کنی راه نفسش باز میشه 

سرشو دست بزن ببین شقیقه هاش یکم گرمه ولی پیشانیش سرده نشونه اینه که تب درونی داره بهش دوباره استامینوفن بده

بعد بگیر بخواب

فردا هم بهش چای کمرنگ زیاد بده سوپ هم بده لرزونک هم خوبه

شربت هیدروکسی زین بخر بهش یک سی سی بده دیگه کلا خوب میشه

اگه آنتی بیوتیک رو شروع نکردی فردا آزیترومایسین بخر روزی یک بار بهش بده

چند ساله هست؟

چند بار دماغشو با دستمال کاغذی نرم بگیر گریه بیوفته هم خوبه همین طور بگیر حسابی دماغش خالی میشه چند ...

الاان دکترها هم انتی بیوتیک برا بچه سخت تجویز میکنن .نباید حتی اگر پزشک باشه طرف بدون نسخه و معاینه توصیه دارویی انجام بده .

وقتی بیدار میشه از کدوم قسمت تنش میناله؟ بهش بگو کجات درد میگیره؟ اینجور دردا بیشتر برای گوشه

دماغش کپه. خاب ت سرسه فقط بیدار میشه میناله میخابه. چشمشم اب ریزش داره مثل زکام 

چند بار دماغشو با دستمال کاغذی نرم بگیر گریه بیوفته هم خوبه همین طور بگیر حسابی دماغش خالی میشه چند ...

شربت هارو دادم گلم. لرزونک چیه؟ 

خابم نمیبره.

عزیزم پیاز قرمز رو بصورت لایه ای برش بزن بعد بزارش پاشنه پاهاش بعد جوراب نازک هم براش بپوش بزار تا ص ...

فکر کنم خودمم گرفتم.کاش اول بچم خوب بشه بعد من بیفتم