2777
2789
عنوان

بچم مریضه بیدام تب نکنه6.😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 36 پست
شربت هارو دادم گلم. لرزونک چیه؟  خابم نمیبره.

تاصبح چیزی نمونده .تب رو کنترل کن .داروی بدون نسخه نده به بچه بجز استامینوفن .اب و شیر ولرم میتونی بدی .صبح ببرش درمانگاه کودکان پیش متخصص. 

الاان دکترها هم انتی بیوتیک برا بچه سخت تجویز میکنن .نباید حتی اگر پزشک باشه طرف بدون نسخه و معاینه ...

تب نشانه‌ی عفونته تا آنتی بیوتیک نخوره چرکش خشک نمیشه که تبش پایین بیاد بدن بچه رو ضعیف میکنه

اول اسی باید بگه بچه دقیقا از کجاش مشکل داره

امشب رو اورژانسی باید سیر کنه فردا بره دکتر

هرچند خودم دیگه برای سرما بچه ها رو دکتر نمیبرم همین هفته پیش نی نی مریض شد بهش دارو دادم چند روز بعد وقت ملاقات ماهانش با دکتر بود به دکترش هم گفتم چه داروهایی استفاده کردم دکترش تایید کرد و گفت بعد چند تا بچه دیگه مادرا میدونن چه دارویی برای کجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم خودمم گرفتم.کاش اول بچم خوب بشه بعد من بیفتم 

استرس به خودت وارد نکن عزیزم .فقط مراقب تبش باش اگه خیلی بالا بود رو گردن وشکم و پیشونیش پارچه نمدار بزار مرتب بعد بشور دوباره بزار

تب نشانه‌ی عفونته تا آنتی بیوتیک نخوره چرکش خشک نمیشه که تبش پایین بیاد بدن بچه رو ضعیف میکنه اول ا ...

نه انتی بیوتیک الان خیلی با احتیاط تجویز میشه و مثل قدیم‌نقد و نبات و بدون نسخه نیست .تب نداره گلودرد و بدن درد داره با نفس سخت شما یک درصد خدای نکرده احتمال بدین سرما نخورده ..با اصلا سرماخوردگی ویروسی هست یا انفولانزا یا  کرونا انتی بیوتیک وصعیت رو بدتر میکنه .

شربت هارو دادم گلم. لرزونک چیه؟  خابم نمیبره.

لرزونک همونه که با نشاسته و آب و شکر و گلاب درست میشه

الان که فصل سرما هست هر روز حریره بادام و لرزونک درست کن مخصوصا لرزونک که خیلی برای سرما و تب خوبه 

وقتی بهش دارو دادی و الان بچه تب نداره نگران چی هستی؟  نیم سی سی هر طرف بینیش آب جوشیده سرد بریز بچه راه نفسش باز میشه

اینقدر نترس هیچی نمیشه 

اگه خیلی میترسی الان چایی دم کن و هر وقت باز بچه بیدا. شد بهش چای خیلی کمرنگ دو استکان بده و ببرش توالت جیش کنه اینطوری تبش کم میشه

لباساشو هم عوض کنی تبش پایین میاد

الان تبش چنده؟

شربت هیدروکسی زین رو فردا بهش بده برای آبریزش هست دکتر به نوزاد من داه حالا بچه تو سه سالشه بهش یک سی سی بده

نه انتی بیوتیک الان خیلی با احتیاط تجویز میشه و مثل قدیم‌نقد و نبات و بدون نسخه نیست .تب نداره گلودر ...

اسی گفته تب داره و سینوسش اذیت شده 

بازم حق با شماست چشم

ولی برای کرونا انتی بیوتیک میدن اونم دو نوع 

این داستان خودمون که کرونای دلتا گرفتیمو برات میگم تجربه ات بشه خیلی معجزه دیدیم

باورت نمیشه همه ما کرونا گرفته بودیم یکسری از ما رفتن بیمارستان یکسری رفان ویش فوق تخصص عفونی یک سری از ما رفتیم پیش دکتر عمومی

اونی که بیمارستان رفت بهش رمدیسیور زدن که اصلا تاثیر نداشت 

اونایی که پیش دکتر فوق تخصص عفونی رفتن اون دکتر بهشون فقط شربت اویشن خلط آور داد

منو خانوادم پیش دکتر عمومی رفتیم این دکتر بهمون آزیترومایسین که انتی بیوتیک خلط آور بود داد با سیفیکسیم که کلا چرک خشک کنه قبلشم توی سرم آتتی بیوتیک تزریقی بهمون زد

منی که ریه ام درگیر شد درجا خوب شدم اونی که رفته بود پیش دکتر عفونی چندین بار رفت ولی جواب نمیگرفت آخر اومد پیش دکتر من آنتی بیوتیک زد جواب گرفت اونی هم که بیمارستانی بوذ جواب نگرفت با درخواست شوهرش از بیمارستان خونه اومد بعد چند وقت که خوب نمیشد آنتی بیوتیک مصرف کرد خوب شد ریه اش سبک شد

اسی گفته تب داره و سینوسش اذیت شده  بازم حق با شماست چشم ولی برای کرونا انتی بیوتیک میدن اونم ...

منم ۱۵ روز بستری بودم با درگیری ریه خیلی بالا .ازیترو مایسین و انتی بیوتیکها تو پروتکل کشوری ممنوع شده عزیز بخاطر عدم تاثیر گزاری .میتونید پست دقیقش رو تو پیج دکتر شادی دفاعی ببینید که هم بی تاثیره هم بسیار زیان آور .بجز دگزا و رمدسیور چیزی تزریق نمیشه .دوم که اونی که بیمارستانه قطعا وصعیتش بدتر هست که بیمارستانه و همزمان با مریض خفیف که توخونه هست خوب نمیشه و تا مدتها هم ممکنه عوارصش باشه .ولی رمدسیور و دگزا الان تنها داروهای موثر تایید شده جهانی هستن حتی فاویپیر و..هم ممنوع شده.تو کایدلاین کشوری کرونا تجویز انتی بیوتیک ممنوع هست .شربت اویشن و..بله همه میدن بخاطر خلط و شرایط گلو و... ،