2777
2789

من یه چند ماهی رو یه پسر کراش داشتم و میخواستم غیرمستقیم بفهمه چون اون منو با اون چشم اصلا نمی‌دید و این عصابمو خورد کرده بود،و اگه خودم یه حرکتی نمیزدم محال بود اون کاری بکنه،پیح کاری داشت و فالوش میکردم یه چنتا استوری همون پیجشو ریپلای کردم و کمی حرف زدیم و هر بار هم باکس میذاشت مثلاً پیشنهاد آهنگ و اینا من واسش پر میکردم خلاصه که الان که خودم فک میکنم واقعا یه کم زیاده روی هم کرده بودم در بیان احساساتم،به نظرتون یعنی فهمید که من بهش حس دارم،یعنی پسرا این چیزا رو زود میفهمن یا نه؟و اینم بگم که تا الآنم هیچی پیش نیومده بینمون اما خوب من اصن شرایط بودن باکسی رو ندارم  فعلا البته و اونم خودش می‌دونه چون آشنایی قبلی داشتیم و من فک میکنم که اگه فهمیده باشه هم به روی خودش نیاودره،یعنی فهمیده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نفهم تر از این حرفان 😂

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

پسرا کلا جوگیرن تو نگاه ساده و زود گذر هم بهشون بندازی اونا میگن عه این دختره عاشقمه حتما که نگام کرد

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨