2777
2789
عنوان

پسرا علاقه یه دختر به خودشون رو زود میفهمن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا عین واقعیت رو گفتم،،،دوستم میگفت فلانی داره نخ میده،،،منکه هر چی دقت کردم به جز رفتار عادی چیزی ...

خب تو ندیدی یکم زرنگ باش پس فردا گیر میکنیا حالا از من گفتن بود هرجور راحتی😂😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

پسر یکی از فامیلامون همش میگفت عاشقتم

اونوقت ۱۶ ،۱۷ سالم بود رفتم به تلگرامش با خط خودم پیام دادم ،شمارم رو نداشت

اونوقت اصلا خوشگل نیست قیافش شبیه دکتر جکول توی فیلم ببره بوده قیافش

بعد میگف من تک فرزندم از تهران

اصلا بجز اینک فهمیدم الکی میگف عاشقمه فهمیدم اعتماد بنفس کاذب هم داره😂🥴

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
خییلییی سخته من بهش عادت کردم هر کاری میکنم لامصب از ذهنم بیرون نمیره

خب باشه ولی پس فردا یه ضربه روحی بخوره البته خدایی نکرده خوبه ؟ هرچه زودتر تموم بشه برای خودت بهتره عزیزدلم 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
بخدا چندبار اتفاق افتاده که حس کردم یه تختم کمه،،،منشوریه وگنه میگفتم

خب با سانسور بگو تا اینجا که انقدر خندیدم کلیم مهمون نشسته تو خونه همشون بهم شک کردن بگو کامل کن شکشونو دیگه وگرنه شب از کنجکاوی خوابم نمی‌بره 😂😂😂😂