2777
2789

همش گوشیمو چک میکنه مدام میخواد چتامو با دوستام بخونه شبا گوشیو ازم میگیره ارتباطمو با همه دوستام و دخترای فامیل قطع کرده در این حد که مجبورم بقیه رو به اسم معلم و سرگروه و اینا سیو کنم و پیام رسانو هاید کنم و گفتگو هام بایگانی کنم همش دارم چتامونو پاک میکنم دیگه خسته شدممم😭😭😭

اصلا باهاش حرف نمیزنم دوستام خیلی بهم نزدیک ترن همه رازامو ب اونا میگم مادرم هیچی از زندگیم نمیدونه

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز بذار بعدم همینا را به خودشم بگو یا  با یه مشاوری صحبت کن اون با مامانت حرف بزنه

مشاور تشویقش میکنه میگه گوشیشو چک کن

نه اینطور نیست اگر واقعا مشاور باشه

یه بار بهش گفتم بریم قبول کرد

خداکنه مشاورم منو از این بدبختی نجات بده

الانم گوشیو ازم گرفته با یه گوشی دیگه اومدم(البته گوشی خودم نیست گوشی هم برام نمیخره گوشی یکی دیگس)