2777
2789

از وقتی عموم فوت کرده ... چقد حس کردم ک زود دیر شده

آخرین بار برای مرگ مادربزرگم ب شهرمون رفتم ... ب همسرم گفتم ی سر ب مغازه عموم بزنیم تا ببینمش 

چقد خوشحال شد و با روی باز ازمون استقبال کرد ...30 تیر بود ..  قشنگ یادمه ...

بعدش مریض شد ... کرونا آروم آروم تو وجودش رخنه کرد ... 2 ماه بستری شد ... از هیچ دارویی دریغ نکردن  ..ولی عموی چشم قشنگم تو 45 سالگی پر کشید ... 

آخرین دیدارمون من بالای سر قبرش ب پیشونی و ابروهاش نگاه میکردم و نیگفتم عمو دیدارمون اون دنیااااا ....

همه چی خیلی یهویی شد ... خیلی داغ بزرگی بود 

از اون موقع خیلی ب مرگ فکر میکنم ... امیدوارم اون دنیا زندگی راحتی داشته باشم

خدا همه رفتگانو بیامرزه ... روح همه شون غرق در آرامش ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معنیشو وقتی حس کردم که زندگیمون دیگه مثل گذشته نشد...

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

تسلیت میگم عزیزم

خدا رو شکر رفتار مناسبی باهاش داشتی

من و پدرم دعوا کردیم، بعد نصف شب مجبور شد بره جاده چالوس، تا وقتی برگرده خونه قلبم داشت از جا کنده میشد اگه تصادف کنه از دستش بدم چی، اونم وقتی اخرین برخوردمون دعوا بوده

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
الهی دلتون ب زودی شااااااد شه

ممنونم

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
تسلیت میگم عزیزم خدا رو شکر رفتار مناسبی باهاش داشتی من و پدرم دعوا کردیم، بعد نصف شب مجبور شد ...

عزیرم این فکرارو نکن ...

الهی خداوند والدینتون رو حفظ کنه 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
عزیرم این فکرارو نکن ... الهی خداوند والدینتون رو حفظ کنه 

الهی آمین😔

ولی وقتی حس کردم زود دیر شده که برای اپلین بار پامو توی دانشگاهم توی شهر دیگه گذاشتم، حتی از وسط راه دنیا روی سرم خراب شد چون قلبم یکم مشکل داره تو بعضی شهرا سختم میشه

ولی هیچوقت شهامت انصراف دادن نداشتم الان تازه لیسانس گرفتم خیلی پشیمونم سال کنکور خوب درس نخوندم یا انصراف ندادم چون توی رشتم هم ناکام موندم به خاطر افسردگی و مریضی

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.