2777
2789

خانما لطفا راهنمایی کنید پسر من بیشفعالی داره 

علایمشو روز به روز بیشتر داره نشون میده اصلا تمرکز

نداره شش سالشه ولی هنوز نمیتونه از  یک تا پنج

رو به ترتیب بشماره پیش دبستانی میره انقدر که لجبازی

کرد و سرو صدا کرد دیگه نمیزارن با بقیه بچه های کلاسشون باشه وقتی اونا تعطیل شدن اینو میبرم نیم ساعت معلمش باهاش کار میکنه

مخواستم ببینم بچه های شما هم این علایمو داشتن

برای بهتر شدنشون چکارا کردید

با بالاتر رفتن سن بچه ها تغییری تو رفتارشون دیدید

ممنون میشم جواب بدید به یه مادر نگران و درد

کشیده

من خودم ‌‌‌‌‌پیش فعالم از بچه ای شما بدترم

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش سودوکو کار کن

باهاش بازی های فکری کاز کن 

راز جنگل 

سرخپوست کوچولو

آپادانا 

زنبورک

اشکال هندسی (اولین بازی های من)

ببین براش وقت بزاری خوب میشه 

براش نی نی هم بیاری بهتر میشه

داداش من خیلی شلوغه جنبو جوشش زیاده شیشماهه به نیا اومده دکتر گفته واسه اروم تر شدنش ابولرم رو تو ظرف پلاستیکی ۱۰ دقیقه اینا تو روز هر چقدر تونستین بزارین پشت گوشش من واسه خودمم امتحان کردم خیلی اروم تر میکنه ادم رو 

ازکجا میدونی چند سالته؟

۱۵سالمه از بچگی اینجوری بودم مامانم واقعا اذیت میشه

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹